Asus zenfone 2 kullanıcı yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
Asus zenfone 2 kullanıcı yorumları
herkese iyi günler dilerim :) Şuanda askerdeyim 35 40 gün sonra Asus zenfone 2 almayı düşünüyorum mağazada test etme imkanım yok. Incelemelerini takip ettim Genel olarak birkaç kronik sorunu varmış soylenene göre, özellikle batarya. Kullanan arkadaşların yorumlarını, beğenmedikleri yönleri öğrenebilir miyim ? Okuduğum izlenimler doğruysa Lg g2 de karar kılabilirim. 2 yıl önce piyasaya çıktığı için güncelleme almama ihtimali daha yüksek olması en büyük sorun. Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler

GodMode

GodMode

Üye
Öncelikle hayırlı teskereler inşallah :) Ben zen2 kullanıyorum ve evet bataryada problem vardı. Problemden kasıt sabah şarja taktığım zaman akşama bitiyordu. Ama yanlış hatırlamıyorsam dün yada ondan önceki gün yeni bir güncelleme geldi. Birkaç sorun vardı onlar giderildi. Mesela kamera titreme sorunu (bir arkadaş daha soruyordu forumda), ZenUI güncellemeleri(kendi uygulamaları) ve tabi ki batarya güncellemeleri. Cihazı dün sabah şarj ettim tam 1 gün oldu ve bataryam şuan %42 :) Bu nasıl bir güncellemedir dedim kendi kendime :D Demek istediğim ASUS çalışıyor, hatalar ve güncellemeler konusunda.

Beğenmediğim yönlerini de şöyle sıralayabilirim:
- Power tuşu cihazın tam üstünde
- Tuşlarda ışıklandırma yok

Birisi güncelleme alacak, gelişecek, hataları giderilebilecek bir cihaz, diğeri ise LG G2 yani :) Karar senin. Aklına takılan başka problem olursa seve seve yardımcı olurum hiç çekinme sor.

makifv

makifv

Üye
Sa arkadaşlar

5s kullanıcısıyım telefonu düşürdüm ve ekran sağ üst tarafda hafif bir kalkma oluştu.

Buyüzden teli satıp başka bir cihaz alayım dedim

Aklımdan zen2 geçiyor.

Sizce mantıklımıdır 5s satıp zen2 almak.

GodMode

GodMode

Üye
Sa arkadaşlar

5s kullanıcısıyım telefonu düşürdüm ve ekran sağ üst tarafda hafif bir kalkma oluştu.

Buyüzden teli satıp başka bir cihaz alayım dedim

Aklımdan zen2 geçiyor.

Sizce mantıklımıdır 5s satıp zen2 almak.

Mantıklıdır evet. Burada ASUS fanlığı yapmıyorum yanlış anlamayın. Zen2 almadan önce Note 4 alacaktım para biriktiriyordum. Sonra bunu gördüm incelemelerine falan baktım. Açık ara ZenFone 2 önde (fiyat/performans açısından). Videolarını izle kendin gör derim. Yok ayrıntılı bilgi istersen (batarya, oyun performansı, AnTuTu puanı vs..) anlatabilirim çekinmeden sor.

makifv

makifv

Üye
Onları izledim sıkıntı yok

Tek düşündüğüm bazı uygulamarlar durduruldu ve uygulamadan atıyormuş bununla alakalı varmı bir bilgin [emoji780]

coolasker54

coolasker54

Üye
Cihazı alalı 4 gün felan oldu yoğun kullanımda 1 günü çıkarıyor. Drop testini de yaptım :) 1.70 ten düştü sadece sol altta çok ufak bir eziklik var. Genel olarak memnun kaldım. Kasma takılma yok.

• Beğen
Tepkiler: makifv
GodMode

GodMode

Üye
Onları izledim sıkıntı yok

Tek düşündüğüm bazı uygulamarlar durduruldu ve uygulamadan atıyormuş bununla alakalı varmı bir bilgin [emoji780]
Onun sebebinin Intel işlemci olduğu, güncellemeyle düzeltilebileceği söyleniyordu. Ben yaklaşık 20-30 tane farklı uygulama indirdim hepsini de gayet güzel açtı.

• Beğen
Tepkiler: makifv
makifv

makifv

Üye
Onun sebebinin Intel işlemci olduğu, güncellemeyle düzeltilebileceği söyleniyordu. Ben yaklaşık 20-30 tane farklı uygulama indirdim hepsini de gayet güzel açtı.

Tmm tşekkürler

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :) Bitti oldu şükür. Evet Fırsat buldukça takip ediyorum güncelleme gelişmelerini geri bildirimleri baya ciddiye alıp ilgileniyor Asus yetkilileri. Batarya sorunu eskisine göre iyi duruma getirilmiş. Tuş aydınlatmasının olmaması çok sorun oluyor mu ? Bazı forumlarda kamerasının hakkını vermediginden falan bahsedilmiş, otomatik çekim, gece ve Gündüz çekimi olarak birkaç fotoğraf atmanız mümkün mü ?

GodMode

GodMode

Üye

Gece modu

Otomatik mod

Bu da yakın moddan çekim.

Başka foto yok diğerleri özel Ama daha da istersen çekip atabilirim.

kakaleite1899

Üye
    Konu Sahibi
kamera gayet tatmin edici geldi Teşekkür ederim yakın ilgin için :)

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben zenfone 2(2.3ghz-4gb ram-32gb) almayı düşünüyorum ama islemcisi 64 bit olmasına rağmen isletim sistemi olarak 32 bit kullanıyor.(antutudan bakabilirsiniz) sizce isletim sistemini 64 bit yaparmı asus güncelleme ile ve yaparsa ne zaman yapar?Birde asus zenfone 2 icin cıkan cm12.1 romunu kuran varsa isletim sistemi 32 bit mi 64 bitmi?
Dedigim durumun görüntüleride burda var

ON9

ON9

Üye
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
Diğer asus modellerinde ve bunda şebeke üstünden görüntülü konuşma yapılıyor mu??? Acil cevap verirseniz sevinirim

byAndroid

byAndroid

Üye
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.
Diğer asus modellerinde ve bunda şebeke üstünden görüntülü konuşma yapılıyor mu??? Acil cevap verirseniz sevinirim
Şebeke üzerinden görüntulu görüşme yok

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Şebeke üzerinden görüntulu görüşme yok
Gidip Eninde sonunda Samsung alacağım ve bunu bilsem de direniyorum. Başka çıkış yolu olsa keşke. Gmd alternatif bile olamıyor. Sağlamlık konusunda sınıfta kalıyor benim gözümde.

byAndroid

byAndroid

Üye
Gidip Eninde sonunda Samsung alacağım ve bunu bilsem de direniyorum. Başka çıkış yolu olsa keşke. Gmd alternatif bile olamıyor. Sağlamlık konusunda sınıfta kalıyor benim gözümde.
Cihazları güzel ya sorun çıkarmaz

ON9

ON9

Üye
Cihazları güzel ya sorun çıkarmaz
Yakın bir arkadaşım eşine ve kendine gmd 16gb almış idi. 1 yılda biri 4 diğeri 3 kez servise yolladı. Genelde batarya ve şarj konusunda sıkıntıları olduğunu öğrendim çevremdeki kullananlardan

byAndroid

byAndroid

Üye
Yakın bir arkadaşım eşine ve kendine gmd 16gb almış idi. 1 yılda biri 4 diğeri 3 kez servise yolladı. Genelde batarya ve şarj konusunda sıkıntıları olduğunu öğrendim çevremdeki kullananlardan
Samsung cihazlar için sorun yok demiştim birazda şans işi tabiki evde gmd var 4 gb ilk çıktığında alındı 2 seneyi doldurdu geçti bile servise birkez gitmedi usb sorunu yok sadece batarya ömrü biraz azaldı o da çok normal. Galaxy e5 te lolipop aldı 5.1.1 olması lazım

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben zenfone 2(2.3ghz-4gb ram-32gb) almayı düşünüyorum ama islemcisi 64 bit olmasına rağmen isletim sistemi olarak 32 bit kullanıyor.(antutudan bakabilirsiniz) sizce isletim sistemini 64 bit yaparmı asus güncelleme ile ve yaparsa ne zaman yapar?Birde asus zenfone 2 icin cıkan cm12.1 romunu kuran varsa isletim sistemi 32 bit mi 64 bitmi?
---
Dedigim durumun görüntüleride burda var

Takipçi Satın Al

Üst Alt