Enpatsu Shakugan
Üye
3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum o kadar bekledim yine beklerimKesinlikle bekleyin. Bu sene güzel ve uygun fiyatlı cihazlar çıkacak.

3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum o kadar bekledim yine beklerimKesinlikle bekleyin. Bu sene güzel ve uygun fiyatlı cihazlar çıkacak.

Aynen. Bu sene Şaomi , Huaveyi , Asus , Soni cephesinde büyük bombalar var.3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum o kadar bekledim yine beklerim![]()
Ben telefona en fazla 1000 lira verebilirim taş çatlasa 1100 veririm. Zenfone 2'nin öyle olacağını düşünerek Zenfone almayı planlıyorum. Şayet bütçeyi aşarsa Elite alacağım o da güzel telefon.Aynen. Bu sene Şaomi , Huaveyi , Asus , Soni cephesinde büyük bombalar var.
Elite almanı tavsiye etmem. 2 arkadaşta var. Güzel telefon ama o fiyata LG G2 ve Nexus 5 bulunabilir. Bence Zenfone 2 ve diğer cihazları bekleyin.Ben telefona en fazla 1000 lira verebilirim taş çatlasa 1100 veririm. Zenfone 2'nin öyle olacağını düşünerek Zenfone almayı planlıyorum. Şayet bütçeyi aşarsa Elite alacağım o da güzel telefon.
Elite özellik olarak G2 ve Nexus 5'den daha iyi değil mi ?Elite almanı tavsiye etmem. 2 arkadaşta var. Güzel telefon ama o fiyata LG G2 ve Nexus 5 bulunabilir. Bence Zenfone 2 ve diğer cihazları bekleyin.
Hepsi aynı donanıma ait. Güncelleme olarak molasın gerisinde kalır diye tahmin ediyorum.Elite özellik olarak G2 ve Nexus 5'den daha iyi değil mi ?
en iyisi IXPERİA K5![]()

biliyorum bunu zatenMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızAl kardeşim k5in ayrıntılı incelemesi![]()

Ciddi misin ? Bu arada belli bir süre kullandın. Genel olarak nasıl ? Eksiklerini yazar mısın ?Z2 yi satıp bunu mu alsam veya Çin markası o.O
Yok ya şakaCiddi misin ? Bu arada belli bir süre kullandın. Genel olarak nasıl ? Eksiklerini yazar mısın ?
Z2'mi hiç bişeye değişmem (Bunda ciddiyim ama M8 veya M9'a değişebilirim) Açıkçası ben M8'e de değişmezdim. Sanal tuşları kötü gibi geliyor bana ama kullanınca alışır insan. Kamerası için ne diyeceksin ? Normal yani otomatik modda 20 mp çekmiyor galiba. Manuele alınca 20 mp fark ediyor mu ?Yok ya şakaZ2'mi hiç bişeye değişmem (Bunda ciddiyim ama M8 veya M9'a değişebilirim)
Cihaz muhteşem cidden eksi olarak bilmiyorum. Mesela çift tıkla uyanma pek gelişmemiş 6 kere tıklıyorum bide çift tıkla kapama lazım. Bende hafif kasa açıklığı var ama ben pek takmadım onu yağmur suyuyla bir şey olmadı. Yazılım muhteşem hızlı ama doğru dürüst ram temizleyici bulamadım. Bazen 2.7GB'a kadar dolabiliyor yeniden başlatınca 1.1GB falan oluyor.
Ben sanal tuşlara alıştım rahatsız olmuyorum. Ayrıca Sony'de üst ve alt boşluklar fazla diyorlar ama değil. Uzun süre kullanınca normal olduğunu farkederler.Açıkçası ben M8'e de değişmezdim. Sanal tuşları kötü gibi geliyor bana ama kullanınca alışır insan. Kamerası için ne diyeceksin ? Normal yani otomatik modda 20 mp çekmiyor galiba. Manuele alınca 20 mp fark ediyor mu ?
Manuelde fark eder ama ayarları iyi yapman lazım. Ben denedim biraz bir kaç güzel foto çektim özel olmasa atardım buraya. Şarjda normal ilerliyor bakalım 5.0'la nasıl olacak
5 Şubat'ta geliyor demişlerdi.
Bence güncelleme açısından Sony daha iyidir HTC'den. Ayrıca eskiden sevsem de artık pek hoş gelmiyo HTC'nin cihazları. Bence tasarımda da Z2 daha iyi.Ben sanal tuşlara alıştım rahatsız olmuyorum. Ayrıca Sony'de üst ve alt boşluklar fazla diyorlar ama değil. Uzun süre kullanınca normal olduğunu farkederler.
Kamera otomatikte baya bi iyi. Gece odayı ve mahalleyi bi çekiyorum sonra OMG diyorumManuelde fark eder ama ayarları iyi yapman lazım. Ben denedim biraz bir kaç güzel foto çektim özel olmasa atardım buraya. Şarjda normal ilerliyor bakalım 5.0'la nasıl olacak
5 Şubat'ta geliyor demişlerdi.
Bu arada HTC benim favori markam ne olursa olsun. Ben öyle sağlam marka görmedim tabi eski Nokia'dan sonra![]()
Kişiden kişiye göre değişir tabi ama benim daha fazla param olsaydı M8 alırdım veya iPhoneBence güncelleme açısından Sony daha iyidir HTC'den. Ayrıca eskiden sevsem de artık pek hoş gelmiyo HTC'nin cihazları. Bence tasarımda da Z2 daha iyi.

iPhone zaten pahalıydı artık daha da pahalı. Ayrıca bütçe kısıtlı ise , bir cihaza o kadar para verilmemeli bence. Bu sene iyi cihazlar gelecek. Acaba 32 bit işlemcili cihazlar ile 64 bit işlemcili cihazlar arasında bariz bir fark olur mu diye merak ediyorum.Kişiden kişiye göre değişir tabi ama benim daha fazla param olsaydı M8 alırdım veya iPhone![]()
android yerine symbian alanlar gibi olacak bence.iPhone zaten pahalıydı artık daha da pahalı. Ayrıca bütçe kısıtlı ise , bir cihaza o kadar para verilmemeli bence. Bu sene iyi cihazlar gelecek. Acaba 32 bit işlemcili cihazlar ile 64 bit işlemcili cihazlar arasında bariz bir fark olur mu diye merak ediyorum.