Asus X55A Dizüstü Bilgisayar Kablosuz Mause + Çanta HEDİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Asus X55A Dizüstü Bilgisayar Kablosuz Mause + Çanta HEDİYE
Selamün Aleyküm. Ürün yaklaşık 2 buçuk yıl önce teknosadan eşime alındı. Bu süre zarfında iki defa format atma dışında herhangi bir sebepten dolayı servise, garantiye vs gitmedi. Ürün Günlük işleri görmek, internette sörf yapmak, video ve film izlemek için ideal, Yüksek oyunlara uygunsuz. Ufak tefek oyunları oynayabilirsiniz.

NOT: Özelliklerinde ekleyemedim bir türlü. Ekran 15,6 inç tir.

Şu anda bilgisayarda Euro Track simulatör ve farming simulütör oyunları yüklü. Donmadan sorunsuz oynanıyor. Isınma durum orta seviyede.



Yeni bir bilgisayar alacağım için bunu satıyorum. Taşındığımızdan dolayı kutusu ve faturası malesef kayboldu. Ürünün orjinalin de Windows 8 yüklü idi. Eşim Windows 8 kullanamadığı için bende serviste Windows 7 yüklettim. Dileyene orjinal haline çevirip gndertebilirim. Dileyen de windows 7 de kullanabilir.



İşlemcisi kasanın üzerinde yazdığına göre intel Pentiumdur. Kasa durumunda herhangi bir çatlama kırılma solma soyulma vs yoktur. Kasa sağlam plastikten imal edilmiştir. Batarya durumu ilk günkü performansında diyebilirim. Zaten ürün alındığından beri pek kullanılmadı. Bazen haftada bir bile açıldığı olmuştur. Eşe dosta gidecek bir bilgisayardır. Çocuğunuza da hediye alabilirsiniz. Office 2013 yüklü.



Başlıkta belirttiğim üzere Logitech m158 Kablosuz mause veya Bunun yerine dileyene 50 liralık Asus Kablolu oyun faresi gönderebilirim. Tabii bilgisayar çantasıda yanında, Çanta o kadar lüks bir çanta değildir. Piyasa fiyatı 10-15 lira birşeydir.



Ürünü PTT Kargo ile Kapıda kontrollü ödeme şeklinde gönderebilirim. Lütfen Fiyatta indirim için Mesaj atmayınız (Takas sadece Canon Lensleri ile olabilir. 18-55mm ve 50mm Lens dışında ki lensler ile ,,)

fotoğraflar:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt