Bi sıkıntı var senin işlemde bence telefonla arayip bi yoklamak faydali olabilir.Bende bekliyor yazıyor hala. Daha sokmamışlar onarıma
e posta ya mail de gelmemiş ne ödemesi bu ya @L-LumieRe hocam10 iş gününün dolmasını mı beklesem acaba. Şu an 6 oldu. Şayet yarın da beklemede yazarsa arayacağım.
Ya da simdi mail atayım ne geveleyecekler bakalım.

Kargo bilgilerinin geldiği maili tam okumadın galiba. Kullanıcı kaynaklı sorun olunca para alıyorlar. Biosu sen bozmadın mı ?ÜRÜNÜNÜZÜN ONARIM DURUMU TRB*4544 2014/11/04 Tamamlanmamış Seri Numarası Onarım Durumu E4N*017C BEKLEMEDE-ÖDEME
BEKLENİYOR
neden ödeme bekleniyor diyor anlamadım garantisi var
e posta ya mail de gelmemiş ne ödemesi bu ya @L-LumieRe hocam![]()
Ara soruştur bakalım bi.dostum bios u bozma ile parça da değiştirmiyorlar. Neyin parası işçilik mi yeni parça taksa anlayacağım da e posta falan da gelmedi
nasıl unuttum o şifreyi ya
gitti 70 kağıt 
şifreyi koymayı geçtim gece 12 de ne diye değiştirdim onu anlamıyorum kendime kızıyorum beNeden koyarsın ki şifre. Insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da ondan gelir![]()

teşekkürler gökhan abiAh katre ah geçmiş olsun :-(

Ne oldu pc ye ???bende ücreti yatırdım. Onarıma girecek daha![]()

seri numaralarımız arasında 2 farklılık var hacıAra soruştur bakalım bi.
Mailden cevap geldi. Merhaba Batuhan Bey, E4N*CV4*182417F seri numaralı ürün ile
ilgili ürün klavye modülü işlemleriniz
devam etmektedir.

Geçmiş olsun bir daha sorun çıkmaz inşallahBilgisayar geldi. Tamir etmişler yeni klavye takmışlar cilalı falan değişik geldi gözüme![]()