Darqos Üye la Daha 1 ay oldu stok tükenmiş a me ka Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kaçtı güzelim pc Nisanda alıcaktım
la Daha 1 ay oldu stok tükenmiş a me ka Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kaçtı güzelim pc Nisanda alıcaktım
Darqos Üye ByKatre' Alıntı: ben satayım sana sıfır ayarında 069d Genişletmek için tıkla ... Ben Peşin almıcam zaten knk Kart ile Takdit Lıcam sıfır
ByKatre' Alıntı: ben satayım sana sıfır ayarında 069d Genişletmek için tıkla ... Ben Peşin almıcam zaten knk Kart ile Takdit Lıcam sıfır
Enpatsu Shakugan Üye ByKatre' Alıntı: ben satayım sana sıfır ayarında 069d Genişletmek için tıkla ... Sıkıldın mı bilgisayardan
ByKatre' Alıntı: ben satayım sana sıfır ayarında 069d Genişletmek için tıkla ... Sıkıldın mı bilgisayardan
ByKatre Üye Konu Sahibi The Nightmare' Alıntı: Sıkıldın mı bilgisayardan Genişletmek için tıkla ... telefon almayı düşünüyorum bakalım bi o yüzden sıfır ayarında zaten 1350 ye bırakayim
The Nightmare' Alıntı: Sıkıldın mı bilgisayardan Genişletmek için tıkla ... telefon almayı düşünüyorum bakalım bi o yüzden sıfır ayarında zaten 1350 ye bırakayim
ByKatre Üye Konu Sahibi Darqos' Alıntı: Bana göre pc akıcı olucak LOL ,Cs serileri,Minecraft ile Video çekerken kasmayacak Genişletmek için tıkla ... kasmaz minecraft oynadım cs 2.5 i 280de oynuyordum sanırım
Darqos' Alıntı: Bana göre pc akıcı olucak LOL ,Cs serileri,Minecraft ile Video çekerken kasmayacak Genişletmek için tıkla ... kasmaz minecraft oynadım cs 2.5 i 280de oynuyordum sanırım
Darqos Üye knk Babam öyle şeyleri hiç kabul etez ben razı bile olsam aldırmaz biz hiç bişeyi 2. El almayız Araba hariç
knk Babam öyle şeyleri hiç kabul etez ben razı bile olsam aldırmaz biz hiç bişeyi 2. El almayız Araba hariç
ByKatre Üye Konu Sahibi valla sen bilirsin foto atarım 15 tatil civarı ablamda simdi laptop valla hangi ildesin elden de görüşürüz beni forumda bilen bilir zaten
valla sen bilirsin foto atarım 15 tatil civarı ablamda simdi laptop valla hangi ildesin elden de görüşürüz beni forumda bilen bilir zaten
Darqos Üye Bilemicem knk Zaman gelince bakılır net bi garanti veremem[emoji55] Beni faceden eklermisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilemicem knk Zaman gelince bakılır net bi garanti veremem[emoji55] Beni faceden eklermisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Darqos Üye Eklisin knk gel faceye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda dell Srnve nadıl özellikleri, DELL nadıl markafır iyimidir ?
Eklisin knk gel faceye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda dell Srnve nadıl özellikleri, DELL nadıl markafır iyimidir ?
rimex Üye ByKatre' Alıntı: Bugün Elime Geçti Asus X550LN-XO069D Notebook. Genişletmek için tıkla ... nereden aldın , öğrenebilirmiyim
ByKatre' Alıntı: Bugün Elime Geçti Asus X550LN-XO069D Notebook. Genişletmek için tıkla ... nereden aldın , öğrenebilirmiyim
Enpatsu Shakugan Üye rimex' Alıntı: nereden aldın , öğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla ... pcdepo ama ordan kalktı n11de 1399a var.
rimex' Alıntı: nereden aldın , öğrenebilirmiyim Genişletmek için tıkla ... pcdepo ama ordan kalktı n11de 1399a var.
TeKnoArda Üye Konu ölmüş 10 güne Gta 5 çıkıyor bakalım laptoplarımız nasıl performans verecek bu oyunda
Enpatsu Shakugan Üye TeKnoArda' Alıntı: Konu ölmüş 10 güne Gta 5 çıkıyor bakalım laptoplarımız nasıl performans verecek bu oyunda Genişletmek için tıkla ... Ram 8 gb olsa rahat oynanır. Can I run it de ekran kartı yetiyor gözüküyor.
TeKnoArda' Alıntı: Konu ölmüş 10 güne Gta 5 çıkıyor bakalım laptoplarımız nasıl performans verecek bu oyunda Genişletmek için tıkla ... Ram 8 gb olsa rahat oynanır. Can I run it de ekran kartı yetiyor gözüküyor.
TeKnoArda Üye The Nightmare' Alıntı: Ram 8 gb olsa rahat oynanır. Can I run it de ekran kartı yetiyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam ram yetmezse para biriktirip ram ekleyebilirim sorun değil Ama babam daha yeni aldık niye içini açıyorsun diye kızar
The Nightmare' Alıntı: Ram 8 gb olsa rahat oynanır. Can I run it de ekran kartı yetiyor gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam ram yetmezse para biriktirip ram ekleyebilirim sorun değil Ama babam daha yeni aldık niye içini açıyorsun diye kızar