uefi için freedos pc ye ilk kurulumda bir komut falan gerekmiyor.
disk sil yapıp yeni bölüm oluşturursaniz gpt olarak uefi kurabilirsiniz hemen.
eğer kurulum ekranında diski biçimlendir yaparsanız MRB yapıyor komut ekranı ile uğraşmak zorunda kalırsınız.
biçimlendir yapmadığınız sürece disk gpt olarak kalır.
uefi için freedos pc ye ilk kurulumda bir komut falan gerekmiyor.
disk sil yapıp yeni bölüm oluşturursaniz gpt olarak uefi kurabilirsiniz hemen.
eğer kurulum ekranında diski biçimlendir yaparsanız MRB yapıyor komut ekranı ile uğraşmak zorunda kalırsınız.
biçimlendir yapmadığınız sürece disk gpt olarak kalır.
İsterseniz oyun performanslarını karşılaştıralım.
GT840M
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GT720M
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Örnek olarak Battlefield 4 High 1366x768
GT720M 15 Fps
GT840M 30 Fps
GT840M %30-%35 daha iyi gibi duruyor. Yeni bir laptop alacaksanız bütçenizi söylerseniz daha iyi laptop bulabiliriz belki.
Bu laptobu almasaydım daha yüksek fiyata vatandan GT720M laptop alacaktım neredeyse Bu konu ile bu laptobu farkettim, Allah sizden razı olsun incelemeler için
Bu arada yeni nvidia sürücüsünü çok stabil bulmadım euro truck simulatör 2 de fps düştü biraz. eski sürücü ile çok rahat bir şekilde ultra 30 fps oynuyordum şimdi 20 lere kadar düşüyor fps
Ya dikkatimi çekti disk çalışmayı arada kesiyor sonra devam ediyor mesela BF4 , Fifa 15 ,Counter Online felan sorunsuz takılmadan oynuyorum bu akşam online Combat oynamaya kalktım 2-3 dakikada bir diskin sesi kesiliyor 2 saniye sonra çalışmaya devam ediyor o saniyede oyun takılıyor doğal olarak sinir oldum neden yapıyor ki acaba bu İnstant On özelliği yüzünden mi acaba..
Oyunun bütün updatelerini yapmayı unutma ben Watch Dogs' un bütün updatelerini yaptım ve sistemi en çok yoran oyun olmasına rağmen AA kapalı high ayarlarda 25-28 fps alıyorum buda çok iyi bir değer bence.