sLeepLe
Üye
anladım teşekkür ederim bu model aklıma yattı biraz daha araştırayımRam arttırmak garantiyi bozmuyor. 4 gb daha alıp takabilirsiniz tabiki. Ama low version olmasına dikkat edin ramin. Bunun gibi mesela.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu modeli alırsam muhtemelen taktırcam sipariş ederken istesek takıp yollamazlar mıo zaman o siteden bi de düşük voltaj ram al aç kasayı tak garanti de sıkıntı olmuyo ram takmak
2bin liraya kadar bütcem olucak inşallah 1 ay içinde almayı planlıyorum oyunlarda sorunsuz oynatsın bide uzun süre götürsün kabulümdüro zaman komisyon alınabiliyor en iyisi kendin takçok basit zaten video atayım sana o kadar bütçen varsa kesinlikle bu bilgisayar seni 3-4 sene ki güncel oyunlarda götürür işlemci zaten süper
Bende Epey SÜredir Araştırıyorum 069D Aldım Bütçe Çok Kısıtlıydı. Daha Sonra Bu Modeli Görünce Hayretler İçinde Kaldım GTX850M Güçlü Ekran Kartı2bin liraya kadar bütcem olucak inşallah 1 ay içinde almayı planlıyorum oyunlarda sorunsuz oynatsın bide uzun süre götürsün kabulümdür
işlemci yi nerden biliyorsun kardeşim mümkünse ileride 5. nesil falan bakarım bende uyarsaBizim makinada ram anakarta tümleşik işlemci değiştirilebilir valla ben işlemciyi değiştiricem bulursam..
Hocam Neredeyse Aynılar İşlemcilerbir videoda gördüğüm kadarıyla işlemci anakarta tümleşik arkadaşlar.
malesef işlemci değiştirme hayallerinizi gerçekleştiremiceksiniz.
4200u yetmeyecek bir işlemci değil merak etmeyin.
ben 2. nesil 2430m işlemciyi 1.8 ghz de oyun oynarken kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor. hiç bi sıkıntı yaşatmaz size 4200u
@Mad EagLe Hocam Dedi ki: i7 li hard diskli pcm olacağına i3 lü ssd li bilgisayarım olsun diyordu. süper bir şey videolarına bakın internetten süper bir şeyssd takınca dvd gidecek galiba neyse çok önemli değil zati harici dvd alırız. Ssdnin bize avantajını tam olarak bilmiyorum bildiğim tek şey şu hard disklerden daha hızli oldukları ve ssdye işletim sistemi kurarsak pcnin uçacagıni biliyorum
İnşallah İlk Önceliğim SSD Bi 6 Ay Sonra256gb ssd kullanıyorum harddiskli pc ye geçince insan afalliyor o yavaşlığı beklemeye sabriniz gelmiyor
2 yıl sonra takacam ssdAma garantisi gider. garantilik iş çıkarsa napacaksın
ben alt kapagi actim o kadar SIKI degil vidalar plastik bir seyle acinca SIKINTI olmaz.Ama garantisi gider. garantilik iş çıkarsa napacaksın
Zaten O Kadar Oyun Bağımlısi Değilim. Ubuntu Ya Geçtim. Yakında Windowsu Da Şutluyorum. Soranlara Tavsiyem Gerçekten LinuxBilgisayara ekleme yapmasanız da 5 sene sonra günlük ihtiyaçları karşılanacağını düşünüyorum. Tabi SSD ile muhteşem hız isteyenler sdd düşünebilir :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?