Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

Dell Inspiron 7537 S21W65C Notebook mu

AshLost

Üye
Benide ekleyin

Tepkiler: mehsevim

ByKatre

Üye
güç düğmesine basıyorsun asus logosu geliyor windowsun yüklenme işareti asus logosu altında çıkıyor küçük daireler dönüyor ya
Evet Ama Bende Programlarla 15 Sn Buldu Açılış Yeniden Başlat Deyince 1.30 Dakika Sürüyor Neden anlamadım Bir Daha Format Atacağım @messevim dosyalar gitmeden uefi yapmayı buldum gibi denemedim ama programı verebilirim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
güç düğmesine basıyorsun asus logosu geliyor windowsun yüklenme işareti asus logosu altında çıkıyor küçük daireler dönüyor ya
Birşey anldıysam ne olayım.. Cidden mi çabuk söyle o yöntemi

arkadaşlar bu ürünü mü yoksa bu ürünü mü tavsiye edersiniz acerdeki ısınma probleminden şikayetçi normalde herkes ama bu ürünü kullananların yorumları ısınma değerlerinin iyi olduğu yönünde. aydınlatırsanız sevinirim

ByKatre

Üye
Isınması Yoksa BU İyi Zaten 750m 4GB Ekran KArtı Var 4500u ile 4200m aynı performansı gösterir

Isınması Yoksa BU İyi Zaten 750m 4GB Ekran KArtı Var 4500u ile 4200m aynı performansı gösterir

işlemcide sıkıntı yok pek zaten ama tek problem acer olması yani insanlar ne kadar ısınmıyo desede elim gitmiyo almaya çok kararsızım :S

Wow 4GB 128Bit GT-750M

Tepkiler: ByKatre

Asusun 007 modelini burda gördügüm olumlu yorumlardan sonra bende almıs bulunmaktayım şu anda kargoda dün media markt ta bilgisayara bakmak icin gittigimde görevli bi eleman bu modelin 'u' serisi oldugunu bir ise yaramayacagını ve kargo gelmeden geri yollamam gerektigini söyledi ve yukardaki toshiba modeli almamı ballandıra ballandıra anlattı tabi bi an dondum siz ne diyorsunuz ?

ByKatre

Üye
Sallamış Konum Vardı U İşlemciler HakkındaU Serisi İşlemciler Nasıldır? - MaxiCep

Ben zaten mühendislik cizimler vs okul icin aldım sayılır isimi görür herhalde Orjinal win 8.1 pro icin 300 liraya yakın para istediler ben kendim atarim kalsın dedim

ByKatre

Üye
Ben zaten mühendislik cizimler vs okul icin aldım sayılır isimi görür herhalde Orjinal win 8.1 pro icin 300 liraya yakın para istediler ben kendim atarim kalsın dedim
İşini Görecektir O Pc Kardeşim Onlara bAksan Kendi Ürününü Satmaya Kalkar

Tepkiler: mehsevim
beyler bluetooth driverı yüklü oldugu halde bluetootha giremiyorum bilgisi olan var mı?

ByKatre

Üye
bluetoothu bilgisayar ayarlarından aç

açıkda aygıt tanınmadı diyor veya tıklayınca hic acmıyor 8.1 lerde bu sorun görülüyormus