asus smart doctor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
asus smart doctor
arkadaşlar internete dolaşırken rast geldi bende cd taktım buldum yükledim bu program zararlımı overlock gibimiymiş yanılmıyorsam ama biostan yapmıyoruz
sizce yükseltme yapsam bi sıkıntı olurmu?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartı o/c programı... Bence yapma ekran kartı bıraz sakat iş :D

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı o/c programı... Bence yapma ekran kartı bıraz sakat iş :D

tmm yaf dokunmucam zaten :D de asus güzel program yapmış bios gerek yok:) fena bişi oluyor ama benim işimi ekran kartım coook rahat görüyor hiç gerek yok

bide acaba garantiyi etkiliyormu :hmmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartları ureticınin kendı kartları ıcın kullandıgı programla o/c yapılır.. Ama ayrı olarak bazı programlar da var... Ama enıyısı uretıcı markanın programıdır...

----------Eklendi @ 12:04:45 ---------- Yazıldı @ 12:02:46 ----------

... o/c nedenıyle kartı yakarsan tabıı garantı dısı kalıyor. bu turden sorunlar tespıt edılebılıyor

----------Eklendi @ 12:07:46 ---------- Yazıldı @ 12:04:45 ----------

benım bıldıgım sapphırenın trixx programı, smart doctorla aynı gorevı yapıyor... Her markanın kendıne gore programı var..

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartları ureticınin kendı kartları ıcın kullandıgı programla o/c yapılır.. Ama ayrı olarak bazı programlar da var... Ama enıyısı uretıcı markanın programıdır...

----------Eklendi @ 12:04:45 ---------- Yazıldı @ 12:02:46 ----------

... o/c nedenıyle kartı yakarsan tabıı garantı dısı kalıyor. bu turden sorunlar tespıt edılebılıyor

----------Eklendi @ 12:07:46 ---------- Yazıldı @ 12:04:45 ----------

benım bıldıgım sapphırenın trixx programı, smart doctorla aynı gorevı yapıyor... Her markanın kendıne gore programı var..

ilerde belki yaparım :D
ama güzel bişey intelin yokmu boyle programı ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
malesef intelin yok ama AMD nin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt