ASUS ROG Sica resmi olarak tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
ASUS ROG Sica resmi olarak tanıtıldı
Asus, oyun severlere yönelik tasarlanmış olan yeni mouse’unu tanıttı.



Tayvan merkezli bilgisayar ve donanım bileşenleri üreticisi Asus, uzun yıllardır sektörde adından söz ettiren başarılı bir isim olarak tanınmakta. Lider üreticinin ürün gamında pek çok çeşitte ürün yer alıyor.



Özellikle donanım segmentinin en iddialı isimlerinin başında gelen Asus şirketi, oyun dünyasına cevap verebilecek modeller üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Asus, oyun tutkunlarına özel olarak rahat kullanım ve yüksek performansa sahip özel olarak geliştirilmiş yeni mouse modelini tanıttı. Asus firması özellikle oyuncular için ürettiği mouse serisi ROG’a (Republic of Gamers) bir yenisini daha ekledi. Asus şirketi ROG Sica Mouse donanım serisine Omron tuş desteğine sahip kar beyazı renginde yeni bir model daha eklemiş oldu. Asus’un ürün yelpazesine kattığı yeni mouse modeli özellikle MOBA türü oyunlar için tasarlanmış.



Asus ROG Sica Mouse oldukça rahat bir tutuş için tasarlanmış ve Omron mekanizması ile desteklenmiş durumda ve bu da 20 milyon tıklamaya kadar imkan sağlıyor. Asus ROG Sica Mouse’un 5000 DPI optik sensörü ve 1000 Hz’de yenileme hızı bulunmakta. Asus’un oyunculara yönelik Mayan deseni ile kaplanmış mouse modelinde USB 2.0 bağlantı kablosu da bulunmakta. Bakalım Asus’un özellikle MOBA türü oyun için geliştirdiği serinin yeni modeli ROG Sica Mouse, istenilene ilgiyi görebilecek mi?




ASUS ROG Sica resmi olarak tanıtıldı - MaxiCep
 
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
siyah modeli yok muymuş bunun?
 


Üst Alt