Uhops
Üye
Evet gtx 680 bile zorlanıyor ultrada oynatamazsın gölgelerden falan illaki kısman gerekir bir yerden. Zaten pekte fark olmuyor bakma geçenlerde baktım oyunların low ve ultra ayarda ekran görüntüleri vardı aynı pcde çekilmiş inanmayacaksın ama bazı oyunlarda lowda daha iyi bazılarında fark farkedilmiyor bileAma şöyle birşey var elindeki msi 1920x1080 çözünürlükte eğer 1366x768 olsaydı diğer laptoplar gibi ultrada akıcı oynatırdın belki ama şöylede birşey var 1920x1080'in orta ayarını 1366x768'in ultrasına değişmem
1366x768=1049980
1920x1080=2073600
neredeyse 2 katı
bu çıkan sonuclar(1049980,
2073600) ekranda ki piksel sayısımı
pikseli nokta gibi düşün. 3 ana renkten oluşan. Bu pikseller ne kadar sık olursa o kadar iyi çözünürlük verir. 1920 dikey 1080 yatay olanlardır. Bu da fu.ll hd kalite verir. Aslında bir laptop için gereksiz 15.6 inç laptopta çünkü yazılar falan küçük olur nette gezerken falan ama kaliteli olur. Örneğin 17.3 inç ekranda daha iyi olur 17'lik laptoplarda 1366x768 kötü olur mesela çözünürlük düşük ve neredeyse pikseller gözle sayılabilir.
kullanacağından fazla ram var. 16gb fazla bence ve ekran kartı 4gb + 1tb 5400rpm hdd var. fazla göz dolduruyor ve fiyatı msi notebooklara oranla daha fazlaTamam son sorum Bütçem uygun alim mi almim mi?
Abi siz ebni çıkamza sokuyorsunuz
- - - Eklendi - - -
[h=1]Msı GE70 0ND-413XTR Notebook
Asus N56VZ-S4283H NOTEBOOK
ikisi aynı para hangisini alayım msi iyi asus iyi ayrıca asusuun güvenirlik var o caydırıyor biraz [/h]
- - - Eklendi - - -
ikisi aynı para hangisini alayım msi iyi asus iyi ayrıca asusuun güvenirlik var o caydırıyor biraz [/h]
- - - Eklendi - - -
Bende Asus alirdim haydi kaldin oylece demi
Bak kardesim ne yap biliyomusun git ikisinede teknosa gibi yerlerden bak incele o metal kapağa elini surunce zaten asus alirsin
Çok oyunda oynamıyomuşsun sen en iyisi asusu al. Hem kaliteli hemnde sana yeterli. Bu arada nfsmw2 hiç güzel değil nfs run oyna daha iyi
bence deneme oyun tam olmamış gibi
mw2 efekt felan iyiydi denemedim daha
bence deneme oyun tam olmamış gibicrıtıeron diye bi yapımcımı ney yapık daha fazla satılması içinde adını nfsmw 2 koyuklar ben oynadım araba kullanması yarışlar kazalar falan iyi değil
Kazalar tamamen hayal kırıklığı.
Bayaa oynadım ancak tat alamadım.
NFS The Run ise başından kalkamadım.
Bu aralar GRID 2 kasıyorum ama sanki tam olmamış yada ben alışamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?