Asus Laptop Servisi (Acil Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Asus Laptop Servisi (Acil Lütfen)
Arkadaşlar asus laptopumun hoparlör seviyesini %20'ye getirdikten sonra ses bir anda geliyordu ondan önceki seviyelerde hiç ses gelmiyor. Bir tek %18-%20'ye getirdiğimde bir anda ses gelmeye başlıyor. Bundan dolayı servise vermiştim. Bugün msj geldi kullanıcı hatası diyor ve 322+KDV para istiyor. Garantim var ve vatan bilgisayara vermiştim servis için. Hoparlörü garanti karşılamıyor mu niye bu kadar çok para istiyorlar? Servistekiler onay mesajımı bekliyorlar ne yapmam lazım.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yani Nİye Kullanıcı Hatası Demişler Onu Öğrenmen Gerek Sumu Döktün NAptın Cihaza? Kolay Kolay Patlamaz

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Yani Nİye Kullanıcı Hatası Demişler Onu Öğrenmen Gerek Sumu Döktün NAptın Cihaza? Kolay Kolay Patlamaz
hiç su dökülmedi. patlama olsa ses hiç gelmez diye tahmin ediyorum. ses geliyor ama %20'lere çıkardıktan sonra ses geliyor. 5-6 aydır bu sorun var. driverlarda da bi problem yok hepsini kurdum. hatta formatta attım öylede düzelmedi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
hiç su dökülmedi. patlama olsa ses hiç gelmez diye tahmin ediyorum. ses geliyor ama %20'lere çıkardıktan sonra ses geliyor. 5-6 aydır bu sorun var. driverlarda da bi problem yok hepsini kurdum. hatta formatta attım öylede düzelmedi.
Yani O Zaman Neden Granti Dışı Kalsınkı Adamlarla Görüş Asusu Ara Durum Bu De Olmadı Tüketici Haklarına Başvur Haklı Olduğunu Düşünüyosan

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Yani O Zaman Neden Granti Dışı Kalsınkı Adamlarla Görüş Asusu Ara Durum Bu De Olmadı Tüketici Haklarına Başvur Haklı Olduğunu Düşünüyosan
tüketici haklarına başvuru hakkımın olması için kaç kere servise gidip gelmesi lazım? ve servis msj bekliyor benden. ''RED'' deyip tamir yapmayıp mağazaya göndersinler o zaman. Peki mağazadan laptopu aldığımda bana verdikleri servis statüsü kağıdını alırlar mı? ve bana bi kağıt vercekler mi sorun yok gibisinden bişi. tüketici mahkemesine hangi kağıtla gitcem?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
tüketici haklarına başvuru hakkımın olması için kaç kere servise gidip gelmesi lazım? ve servis msj bekliyor benden. ''RED'' deyip tamir yapmayıp mağazaya göndersinler o zaman. Peki mağazadan laptopu aldığımda bana verdikleri servis statüsü kağıdını alırlar mı? ve bana bi kağıt vercekler mi sorun yok gibisinden bişi. tüketici mahkemesine hangi kağıtla gitcem?
Kağıt Verecekler Sna Ücret Çıktığına Dair Bu Kağidi Alacaksın Gideceksin Garantili Cihaza Para İstediler Diyeceksin Durumunu Anlatacfaksın

• Beğen
Tepkiler: man20
cemil baba

cemil baba

Üye
ASUS un servisi çok sıkıntılıdır. Bu konuda netten çok şikayet okuyorum. Mümkün mertebe uzak duruyorum. Birçok soruna kullanıcı hatası demeleri meşhurdur. Allah kolaylık versin.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Kağıt Verecekler Sna Ücret Çıktığına Dair Bu Kağidi Alacaksın Gideceksin Garantili Cihaza Para İstediler Diyeceksin Durumunu Anlatacfaksın
kaymakamlık var hemen yanımızda oraya gitsem olur heralde.

Üst Alt