Uhops
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet kasa altına konulan.
Asusu diyorsan evet fiyatına göre iyi ama sen oyun düşünüyorsun o bütçeyle oyun düşünüyor olsam gt645li lenovoyu tercih ederdim. Ama tabiki herşey oyun değil bence gt635 olsun asus olsun ramler 1600 olsun disk 7200 olsun
aynen bende öle düşünüyorum oyun oynuyacagım ama bu hersey oyun demek deıl.soğutucu secımı yaparken neye dıkkat etmem lazım nasıl bı soğutucu almam lazım.fıyatlar 7 tlye kadar iniyor
Büyük ihtimal k55vj de cok ısınmaz ama laptop ne kadar suguk olsa o kadar ısı ısınınca ömrü kısalıyo. .Rpm nin düşün olması dahamı ıyı.rpm fazla oldugunda daha fazla hava devretmezmi.(10.sınıfta sonsuza kadar dönen fan yapmaya calıscam).
L-Lumıre 6 aya yaygınlasır dıyo.o kadar bekleyemem yaz gelmeden almam lazım suan kullandıgım pc (894mb ram 2.2cpu atı redeon 2100 ekran kartı 198mb yazıo) o kadar kötüki masaüstünde yenıle yaparke bıle kasıyor. oyun falan acamıyorum zaten delı edıyor pc beni yakın zamanda iyi bir pc almam lazım
dostum eger bu markayi alacaksan pcdepoda havale ile 1650 liraya dusmus.bence kacirma
alacaktım fakat msi ge60 0nd 454tr yı gördüm sizce o nasıl
doatum acikcasi ben laptoptan ve parcalarindan falza anlamiyorum. asusun bu modeli bana fazlasiyla yetecegini dusunuyorum ama sen oyunu fazla oynayacaksin galiba.senn neye ihtiyaxin oldugunu bilmedigimden bir sey soylemem yanlis olur
%70 oyun için alacagım gtx660m ekran kartı var super nerdeyse bütün ayarları high-ultrada oynarsın.bide havale ile olunca nasıl oluyor.havale hep ucuz oluyor o nasıl olacak
Havalede taksit imkanı yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?