ASTROSMAN(OSMAN)'ın ölümden döndüğü an

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
ASTROSMAN(OSMAN)'ın ölümden döndüğü an
Sevgili maxicep halkı.. 1 haftadır hasta olan bu üye dün pederin zorlaması ile gece saat 20:00 sularında özel bi hastaneye doğru yola çıktı... Pederin ehliyeti olmadığından komşuyu alarak laf çala çala hızlı bir şekilde yolda gidiyorlardı ne olduysa ışte o anda oldu. Araç yaklaşık 85km/s hızla giderken arabanın tam 5 m önünden domuz sürüsü geçti.. Yaklaşık 8-9tane olan pis hayvanlar astroyu heyecanlandırdı.. Şoför tam sırasında durdu. Durmasa idi ölümün en güzeli trafik kazasına kurban gidecekti.. Sonra hastaneye varıp tedavi olduğunda akut sinüzit olduğu ortaya çıktı.. Geri eve sapsağlam geldiler.. Şimdi astro iyi gibi... Astrosman kendi ağzından ölüm anını hissettiğinde söylediği inanılmaz cümle: ilk kez yakından bir azrail gördüm dedi....

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
geçmiş olsun osman'ım yav aman aman dikkat

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sevgili maxicep halkı.. 1 haftadır hasta olan bu üye dün pederin zorlaması ile gece saat 20:00 sularında özel bi hastaneye doğru yola çıktı... Pederin ehliyeti olmadığından komşuyu alarak laf çala çala hızlı bir şekilde yolda gidiyorlardı ne olduysa ışte o anda oldu. Araç yaklaşık 85km/s hızla giderken arabanın tam 5 m önünden domuz sürüsü geçti.. Yaklaşık 8-9tane olan pis hayvanlar astroyu heyecanlandırdı.. Şoför tam sırasında durdu. Durmasa idi ölümün en güzeli trafik kazasına kurban gidecekti.. Sonra hastaneye varıp tedavi olduğunda akut sinüzit olduğu ortaya çıktı.. Geri eve sapsağlam geldiler.. Şimdi astro iyi gibi... Astrosman kendi ağzından ölüm anını hissettiğinde söylediği inanılmaz cümle: ilk kez yakından bir azrail gördüm dedi....

Çok geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş sizi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
geçmiş olsun kardeşim

sem_sen

Üye
geçmiş olsun kardeş

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Geçmiş olsun Osman

enkazcı

Üye
cok buyuk badire gardasım Allah korumuş gecmis olsun gardasım su an nasılsın o domuz sürülerinin .......

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah esirgemiş Osman'ım geçmiş olsun canım benim.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
cok buyuk badire gardasım Allah korumuş gecmis olsun gardasım su an nasılsın o domuz sürülerinin .......

ALLAH razı olsun gardaşım.. Şimdi sinüzit uyguladığı iltihaptan başım ağrısı o kadar başka birşeyim yok gibi.. Domuz sürüsü aynı koyun gibi koca koca...

---------- Eklendi @ 20:02:28 ---------- Yazıldı @ 20:01:19 ----------

Allah esirgemiş Osman'ım geçmiş olsun canım benim.

ALLAH razı olsun canım abim benim...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Geçmiş olsun OSMAN kardeşim :)

klongs

klongs

Üye
gecmis olsun

karayel90

karayel90

Üye
Allah korumuş geçmiş olsun

SHS

SHS

Üye
geçmiş olsun yeğenim, Allah seni bize bağışladı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Geçmiş olsun

tempestshine

tempestshine

Üye
haber zannettim.geçmiş olsun osman abi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Büyük geçmiş olsun, Allah ani ölümlerden korusun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt