Astral Seyehat zararlı mıdır veya herhangi bir yanetkisi var mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
Astral Seyehat zararlı mıdır veya herhangi bir yanetkisi var mıdır?
Ben astral seyehatin meraklısı ve yapmaya kararlılarındanım. Fakat gözümü korkutan tek birşey var. Herhangi bir zararı veya yan etkisi olmasıdır. Böyle birşey olabilir mi?

Not: Dini inançları göz önünde bulundurmadan cevap verin, lütfen.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeş; ben bu astral seyahatle 3-4 ay kadar önce tanıştım, ilk denememide astral seyahati öğrendiğim gece yaptım, nasıl korkarak yaptım bilemezsin?

Bedenden ayrılma kısmında kulaklarda uğultu karın bölgesinde sızlama başlıyor orada korktum ve başaramadım, sonrasında defalarca denememe rağmen olmadı malesef, yan etkisi, alışkanlık yapabilir :bilmm

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
o benim icin yan etki diil bir zevk ;) :ehi:

- - - Eklendi - - -

saol kardeşim birde ne uyguladin ilk denemede?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Uygulama derken kardeşim?
İlk olarak şartları sağladım karanlık oda/sessiz ortam vb

yatağa boyluboyunca uzandım, eller ayaklar birbirine paralel, gözleri kapadım, bi kaç dakika hiç bişey düşünmediğime ikna oldum,

ardına, ellerime ve ayaklarıma ağırlık çöktüğünü düşündüm ve bunu hissettim, bu ağırlaşma olayını defalarca tekrarladım,

Ve kendime yukardan baktığımı düşünmeye başladım, o sırada kulaklarımda cınlama/uğultu karışımı ses duydum karnımda hafif bi sızı o an korktum bıraktım malesef :(

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
cok saol kardeşim bana baya bi cesaret verdin korku flnbda yok bende yani butun sartlar olumlu bide i-doser tekniklerinde beden disi deneyim var onu bi yapcam sonra astral ins. :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İnşallah kardeşim :) Ben şuan için Allah seni inandırsın Astral seyahatten zerre korkmuyorum ama, korkmadan yapamıyorum, ilk denemem korkularla doluydu korkuyordum ama sonrasında 5-6 deneme yaptım ama şuan sıradanmış gibi geliyor lâkin çıkış yapamayınca da bi işe yaramıyor açıkcası :)

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
valla Allah senden razi olsun bütün korkuyu deterjan gibi attinsa üzerimden :D ilk defa olmazsa sonra olmasi cok zor gibi bi drm var mi? en azindan senden ole gözüküyor :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aslında şöyle ki, çoğu yerde okudum çok farklı kaynaklardan bilgi aldım, ilk denemede sadece bedeninizi ağırlaştırmayı ve hiç bişey düşünmemeye adapte olmaya çalışın deniliyor ilk bi kaç denemede sadece bu kadarını yapın deniliyor, ve yavaş yavaş bedenden çıkmayı deneyin diyorlar, bense ilk denemede çıkmak istedim acele ettim halbuki olacaktı oluyordu korktum ama sonrasında olmadı yapamadım bi iki kez daha aynı noktaya gelmeye çalıştım ama malesef korku lazım benim için :D korkmadan yapamıyorum :) :D / ama yine de ağır ağır denemekte fayda var :)

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
slow motion yani :D evde yalnız kaldığım ilk gun denicem cok kararliyim ve tuhaftir ki ilk defa hırs yaptım :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen öylle ağır sakin demekte fayda var :) geç olsun ama tam olsun, yoksa sonuç benimkine döner, ne adam akıllı konsantre olabiliyorum ne de sabit bi düşünce yakalayabiliyorum herşey finish oldu adeta :D artık korkulu şeylere yöneliyorum astral seyahatle ilgili biraz korkayımda o korkuyla tekrar deneyeyim diye :D :sirit:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
korkmayı seviyon galiba :) ?

- - - Eklendi - - -

bide benim icin dinginlik kly bi ktp okumuştum onun sayesinde birsey düşünmeme durumu oluyor ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yani korkmayı sevmek bir yana, korkarak astral seyahati yapacağıma inanıyorum, korkmadan bişey hissedemiyorum ki :(

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
ben sana arada bi ara gaz veriyim o zmn :D bana gore sakin daha kly olur :D relax :)

Dereck

Dereck

Üye
.........................

.................

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
lucid dream de güzel bn cok fantastik şeyle r yapiyom rüyada :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:) :)

muxo

muxo

Üye
bir araştırmaya göre ergenligine giren her birey astralı en az bir kere denermis :) bir ergen hastalığı:)

Samet.25

ugrasmayin bosverin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt