astral seyehat diye bir şey duydunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
astral seyehat diye bir şey duydunuz mu?
bir arkadaşım lusit rüyadan bahsetti...
bunun anlamı "rüya görürken bilincin yerine gelmesi."
rüya görürken bilincin yerine gelmesiyle rüyanızı kontrol altına alabiyorsunuz...
rüyanın senaryosunu siz yazıyorsunuz...

bu bir araştırma konusu...neden?
çünkü bir yetenek...
herkes yılda bir böyle bir rüya görebilir... anladıkları anda uyanırlar...
çalışarak haftada bire kadar düşürebilirlermiş...
ama bazıları doğuştan itibaren bu yeteneğe sahip olabiliyormuş...
bu yetenek ise ne işe yarayacak...
bunun bir diğer basamağı astral seyehat;

ruh beden ayrıştırması ile ruhu dünya üzerinde başka yerlere seyahat ettirerek yeni bilgiler öğrenmek... yeni yerler görmek gibi amaçlar içeriyor...
lusit rüya da rüya aleminde gezilir... astral seyehatte gerçek dünyada gezilir...

bana çok ilginç geldi... ilginç gelmesinin bir nedeni de... internette bile yüzeysel bilgiler verilmiş...

o yüzden ilgilenenler için ayrıntılı bilgi alabileceğiniz bir link buldum... o da astral seyahat hakkında...
lusit rüyaları araştıracaksanız yukarıda yazdığım kadar var zaten...

meraklısına konu... meraklısına konu...

hayırlı forumlar...

Perfect!

Üye
evet duydum astral seyehati hatta bu sadece rüyada değil normal olarak uyanikken de yapılabiliyor (teoride tabi) araştırmıştım zamanında ama bilinçli yapmak zor belki rüyada kolay olabilir. rüyayı kontrol etmek diyorsak eğer bence bunu yapıyoruz zaten uyurken bilinç kapalı değildir çünkü öğle olsa hatırlayamayız yada rüya göremeyiz bile

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
mesele rüyadaki olayları kontrol etmektedir... o zaman lusit rüya olur...
ama çoğu zaman rüyadayken rüya olduğunun farkına varamıyoruz...
uyanana kadar...

birliktelik

Üye
Ben bu durumu sık yaşıyorum ama yine de uyanık olmaktaki gibi net bir şuur hali yok. Sadece gördüğümün aslında bir rüya olduğunun farkındayım.
astral seyahate gelince: bildiğiniz gibi her maddenin bir kütlesi vardır ve bir yerden bir yere seyahat enerji ve zaman gerektirir. Oysa ruh bir madde değildir. Biz sadece olmamızı istediğimiz yerde kendimizi düşünmemiz seyahat için yeterlidir.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu durumu sık yaşıyorum ama yine de uyanık olmaktaki gibi net bir şuur hali yok. Sadece gördüğümün aslında bir rüya olduğunun farkındayım.
astral seyahate gelince: bildiğiniz gibi her maddenin bir kütlesi vardır ve bir yerden bir yere seyahat enerji ve zaman gerektirir. Oysa ruh bir madde değildir. Biz sadece olmamızı istediğimiz yerde kendimizi düşünmemiz seyahat için yeterlidir.

bu kadar basit olmasa gerek... yoğun ve eğitimli bir konsantrasyon gerektirecek gibi...
yoksa kendi hayalimiz ruhun göreceklerine karışacak, belki baskın gelecek, hatta olduğu yerde kalacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt