SorgulayanAdam
Üye
-
Konu Sahibi
-
Resme tıkladığınızda sayfa açılıyor.link mi yanlış acaba? Bi görselden başka bişey yokta linkte?
Resme tıkladığınızda sayfa açılıyor.
Mobilden açılmıyor valla sadece bir fotoğraf çıkıyor, ona da tıklayınca boş sayfa geliyor!
Bilgisayardan girersen hallolur. ___kaptan___ yorumunu bekliyorum
senden bahsettigime gore doğru yazmamış gereküzüldüm metodlar, deneyimler, makaleler filan herşey vardi.
- - - Eklendi - - -
beyler denedim oldu gözlemleri mi anlatıyorum ilk başta vücut aşağı çekildi rüyada gibisin ama uyanık olduğunu biliyorsun bir el resmen beni aşağı çekiyor ama yukarı çıkıyor gibide oluyorum yapanlar anlamıştir beni simdi. Ayrıca korkmayin falan diyorlar ya korkun hocam mutlaka korkun resmen tavanda ölmüş gibi yatakta görüyorsun kendini ama olmedini biliyorsun. Korktum aniden uyandım kalbim fırlayacak gibiydi
Tebrikler diyelim öyleyse darısı, bu durumu ilerleterek istediğiniz yerlere gitmenize diyelim
hocam sağol senin gözlemlerin neler? Ben mesala korkuyorum oda dişina çıkamiyorum sen çıkabiliyormusn o elektriklenmeyi biraz olsun üstünden atabiliyormusn?
Geçenlerde böyle bir film izlemiştim adam istedigi anda istedigi yerde olabiliyordu sadece bir fotografa ve ya kartpostala bakıp kendini orda hayal ediyordu ve birden kendini orda buluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?