astral seyahat yapanlar merak edenler yapmak istiyenler butun astralcilar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Astral seyahat gercek arkadaslar :oke:

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
evet yapanlar olabilir ama cok zor bisi

CoDeYs

CoDeYs

Üye
gerçekten yapmak isterdim dogrusu :)

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk yapmaya çalıştığınız gün başaramazsınız. Ama Astral seyahat e yardımcı olabilecek bazı kokulu mumlar var. Onlar kullanabilirsiniz. Astral seyahat denemelerinde sanki yukarıdan gelen bir ipe tirmaniyormus gibi hissedin

CoDeYs

CoDeYs

Üye
zaten yapmak istesem tatilde denerim sessizlikte evde olmaz tam manıtamın yanında babamın uyandırması hoş olmaz yanı :D

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
bazen lucid yapiyorum yani ruyadayken ruyada oldugunu bilmek hic gormedigim yerleri goruyorum ama bagimlilik yapiyor gercek hayattan kopuyorsun ama acaib zevk aliyosun astrale yakin bir deneyim

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet arasira oluyor bendede süper oluyor :D

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
ben uyku ve uyaniklik arasinda yani ram uykusunda yari uykudayim ama zihnime hakim olabiliyorum hic gormedigim yerlere gidiyorum bu astralmi ya da lucid mi

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
ben uyku ve uyaniklik arasinda yani
ram uykusunda yari uykudayim
ama zihnime hakim olabiliyorum hic
gormedigim yerlere gidiyorum bu
astralmi ya da lucid mi

fen0menox

Üye
millet alemlerden alemlere akiyor bi ben yapamadim

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
    Konu Sahibi
sende bir gun yaparsin yegennnnnn

Buraxlive

Buraxlive

Üye
birazdan deniyorum sabah olur gibi oldu :D yarın maceralarımı buradan dinlersinz :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Olmadı.. bu akşam inş :D

By_AkA

By_AkA

Üye
Benide Al Bi Ara Ya Sigara İçeriz Beraber :kop:

Arkadaşım olur olmadık, sonunun nereye varacağını bilmediğin konularda kendi aklınca espri yapmaya çalışma. Halk arasında bi deyim var "çarpılırsın alim Allah"... çarpılmasan bile bi gece o dalga geçtiğin bir senedir astrale çıkan arkadaşın geliveriri karşına astral boyuttan edindiği dostlarıyla o zaman dilin tutulur aklını kaybedersin sonrada millet der ahanda çarpıldı valla diye... inanmıyorsan söyle geleyim yanına inandırayım seni ama olacaklardan ben sorumlu değilim baştan söyliyeyim...

----------Eklendi @ 16:28:53 ---------- Yazıldı @ 16:22:10 ----------

eğer yapmak isteyen varsa ücretsiz ders verebilirim pm atın...

dufy85

dufy85

Üye
bu ne yaa tövbe tövbee :birak: :)

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
ben astral seyahat yapıyorum sorusu olanlar sorabilir ;)ayrıca bknz.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bunu Kesin Yapan Var Mı Bi Şey Soracam ???

enkazcı

Üye
geçen bi astral yaptım amerikaya gittim geldim ya sormayın ya

neşşşe

Üye
nerden biliyosun gittin gördün mü ki acaba??
|-)

----------Eklendi @ 01:13:25 ---------- Yazıldı @ 00:53:32 ----------

Arkadaşım olur olmadık, sonunun nereye varacağını bilmediğin konularda kendi aklınca espri yapmaya çalışma. Halk arasında bi deyim var "çarpılırsın alim Allah"... çarpılmasan bile bi gece o dalga geçtiğin bir senedir astrale çıkan arkadaşın geliveriri karşına astral boyuttan edindiği dostlarıyla o zaman dilin tutulur aklını kaybedersin sonrada millet der ahanda çarpıldı valla diye... inanmıyorsan söyle geleyim yanına inandırayım seni ama olacaklardan ben sorumlu değilim baştan söyliyeyim...

----------Eklendi @ 16:28:53 ---------- Yazıldı @ 16:22:10 ----------

eğer yapmak isteyen varsa ücretsiz ders verebilirim pm atın...
biliyomusun dostum nedense hiç inandırıcı değilsin inandırıcı bir şeyler söle de ikna olalım atıp tutmadığın ne malum hıı?:nono: