Darqos
Üye
Hocam Tam 5 Dakika önce Astral seyhate geçmeyi denedim Sabrettim Hic birsey dusunmedim içimden Ruhum bedeninmden ayrılacak diye tekrarladım Hocam bir anda karnımda bir acı gibi bisey oldu ve Kafamda çinlama sesleri uğultu oldu Kalbim bir anda çok hızlı atmaya başladı bu böyle 30 sn sürdü ancak Bedenimden çıkaramadım ruhumu Ama buda bir gelişme sonuçta Hocam hiç korkmadım ancak Kendimi yukaridan bakmayi dusundum Halat ile Yukselmeyi dusundum ancak ruhu çıkaramadimŞöyle ki ben bu makaleyi farklı kaynaklardan derledim detaylık bir durum yok, ilk aşamalardan başlayıp her aşamayı günlerce haftalarca odaklanarak pratik yap konsantre ol her gün veya her hafta tek konuyu dene mesela bugün bu hafta sadece astral seyahate hazırlık olarak bedeninin ağırlaştığına odaklan sonraki hafta diğer aşamalara geç bu şekilde bedenini astral seyahate daha iyi hazırlamış olursun
Tamam bakacağımlucid rüya konusuna da bakmanı tavsiye ederim
güzel bir gelişme lakin bunu sürekli denemeni tavsiye ederim ama sakın ilk denemelerde çıkmayı deneme/düşünme, bedenin zamanla alışsın daha sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektirHocam Tam 5 Dakika önce Astral seyhate geçmeyi denedim Sabrettim Hic birsey dusunmedim içimden Ruhum bedeninmden ayrılacak diye tekrarladım Hocam bir anda karnımda bir acı gibi bisey oldu ve Kafamda çinlama sesleri uğultu oldu Kalbim bir anda çok hızlı atmaya başladı bu böyle 30 sn sürdü ancak Bedenimden çıkaramadım ruhumu Ama buda bir gelişme sonuçta Hocam hiç korkmadım ancak Kendimi yukaridan bakmayi dusundum Halat ile Yukselmeyi dusundum ancak ruhu çıkaramadim
tavsiyem yalnız olmak, nedeni ise eğer odada biri varsa ister istemez uyanıp ses çıkarabilir vs vs o yüzden yalnız olmak daha iyi, ayrıca astral seyahat için bazı müzikler vardı internetten araştırabilirsinizTamam bakacağım
Astral seyahat için odada yalnız olmak mı gerekiyor ?
Denemeyi düşünüyorum, cesaret edip denersem gelişmeleri yazarım, konuyu takip edeceğimgüzel bir gelişme lakin bunu sürekli denemeni tavsiye ederim ama sakın ilk denemelerde çıkmayı deneme/düşünme, bedenin zamanla alışsın daha sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektirböyle devam
tavsiyem yalnız olmak, nedeni ise eğer odada biri varsa ister istemez uyanıp ses çıkarabilir vs vs o yüzden yalnız olmak daha iyi, ayrıca astral seyahat için bazı müzikler vardı internetten araştırabilirsiniz
Deneyimlerini bekliyor olacağızDenemeyi düşünüyorum, cesaret edip denersem gelişmeleri yazarım, konuyu takip edeceğim)
bütün belirtiler doğru ama önceki yorumlarımda da dediğim gibi ilk bir ay kadar sadece alıştırma yapın hemen çıkıyım olsun bitsin diye düşünmeyin, ama kalp çarpıntısı normal onun dışında ilerdeki ışığı düşün seni çağıran ışığa doğru yükseldiğini hisset düşünmeden hisset sadece, bu hissi yaşarken bedeninin ağırlığını unutma, gerisi yavaş yavaş gelecektirKaptan ım Kalbim çok hizli attı kulağım çınladi Ancak Ben çıkamadım seyhate Kalp çarpintisindan sonra Ne düşünmem gerek çikmam için ? , bu arada cok uzel bir hisdi kafa yapti
Deneyimlerini merakla bekliyoruzKaptanım İlk Astral seyhat denememdi Ve başarılı oldum Bikaçkez daha yaptıktan sonra İnşallah artık çıkarım seyhate çok merak ediyorum renklerin ters olduğunu felan
Kaptanım , 2. Astral denememde Karın da bir acı ve uğultu başlıyor , Ondan sonra ne yapmam gerek bir türlü çıkamadım ya :/Deneyimlerini merakla bekliyoruz
yavaş yavaş ruhunun yükseldiğini hisset ya da karşında beyaz bir kapının açıldığını o kapıya gitmen gerekiyor ve ayağa kalktığını hisset bu denemeler ile çıkacağına inanıyorumKaptanım , 2. Astral denememde Karın da bir acı ve uğultu başlıyor , Ondan sonra ne yapmam gerek bir türlü çıkamadım ya :/
Öncelikle konuma hoşgeldin kardeşim ben 2015 yılından beri astral seyahat ile ilgilenemiyorum genel olarak yani sadece astral seyahat değil konularima bakacak olursan çok farklı şeyler ile ilgileniyordum ama iş güç derken vakit olmuyor vücut yorgunluğu vs vs yani sana gelince sakin olarak astral seyahat ile ilgili her aşamaya 2ser 3er gün ayır mesala 3 gün nefes egzersizleri yap sonra vücut egzersizleri yap derken her geçen gün her aşamaya daha da yatkın olacaksın ve biraz biraz hedefe ulaşacaksin hemen ilk seferde çıkmaya çalışma yoksa yapamayabilirsin dediklerimi yap faydasını göreceksin aklına takılan nokta olursa ben buradayımKaptan ben bu olaya çok sardım sen en az 2 yıldır uğraşıyon becerebildinmi bide ben az önce yaptım kalbim fln çok attı nefeslerim hızlandı ilk sefer olduğu için heyecanlandım ama korkucak gibiydim korkmamam gerektiğini bildiğim için sakin kaldım ama birden kalp atışım durdu 1 2 dakka daha denedim sonra bıraktım ne yapmalıyım sence bunu kesinlikle yapıcam ama yardım edermisin biraz
Bir önceki mesajımı sen de dikkate al kardeşim ve bütün aşamalara belirli günlerle ağırlık ver buralardayım benBana herseyi yapiyirum dusa cikamiyorum lutfen acil yardim 05457318624 lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?