___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşin ehli hocalarımıza danışmak lazımRamazanda daha etkili oluyormuş hocam doğru mu?
Kısmi olarak tehlikeli olduğu doğru lakin düşünceye dayalı olduğundan astral seyahatte iken siz neyi düşünürseniz onlar ile karşılaşma olasılığınız artıyor o yüzden düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisinizBiliyoruzki astral seyahat olan bi sey ama vucuttan ciktiktan sonra beden den ayrilip ruh haliyle gezebiliyosunuz ve ruh halindeyken de cinleri gorebilirsiniz yani astral seyahat cok tehlikeli astral seyahati yaparken cinleri gormeye ve size saldirmalarina hazir olarak yapin...
Uzun süredir uğraşmıyorum yoğunluktan ama en kısa sürede tekrar denemelere devam edeceğim inşallahYapan var mı ?
Ben denedim ellerim uyusuyor ayaklarimda dahil . Konsantre de oluyorum ama yinede olmuyor. Gozlerimi de kapatiyorumBaşarabilen için gerçekten çok keyifli bir durum olabilir
Kaptan sen denedin mi hiç
Bi ara bana da oldu giz kapaklarim agirlasti japadim gozlerimi sonra sanki havalanmis gibi oldum sanki balon uzerindeymis gibi hissettimBen denedim ellerim uyusuyor ayaklarimda dahil . Konsantre de oluyorum ama yinede olmuyor. Gozlerimi de kapatiyorum
Bende çok denedim ama yapamayınca vazgeçtim ne yalan söyleyimDeniyorum ama olmuyor ya bu arada @___kaptan___ siteye lucid ruyayi eklermisom aradim da bulamadim
Ben sadece bir defa bilincinde olarak lucid rüya gördüm Allah'ım ne bitmez rüyaydı öyle :O Hayatta alkol kullanmadım ama rüya da öyle bir sarhoşum ve yaşadığım yer zifiri karanlık ki anlatamam yaaa ve ben ayakta duramıyorum karanlık beni içine çekiyor uzaktan bir araba üzerime üzerime geliyor ben kaçamıyorum bu rüyanın olduğu günün akabinde gün boyunca kalp çarpıntısı yaşadımOho unuttum ben bu konuyu dur akşam deneyeyim tekrarbenim asıl ihtiyacım olan rüyaları kontrol etmek onlarca rüya görüyorum bi kontrol edebilsem farkına varsam oo o
Lucid rüya konusunu açtım kardeşim oradan bakabilirsin tekil kişi ağzından anlatılmış bir konudur eklemelerim devam edecekBe lucid ruya gormeyi istiyorum nasil yapmam gerekir
kardeşim dilinden duayı eksik etme bende askerde bazı olaylar yaşadım ama çok şükür somut olarak bir görüntü olmadı, ama bu psikolojik durumda astral seyahat denemen onlarla karşılaşmana sebep olabilir düşüncesindeyimKAPTAN kardeş Bana cinler musallat ciddi diyorum Eğer astral seyhate çıkarsam göz perdem kalkarmı cinleri görürmüyüm Ve ben Geceleri uyanıyorum sürekli aklıma cinler geliyor. Hocaya gideceğim çıkarsın şu musallat cini artık Bu astral seyhate bu akşam geçeceğim
+1Arkan açık uyuma, yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?