Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Konu Sahibi
Karıncalanma falan olunca bir anda vazgeçtim. Ne güzel gidecektim.
ben karıncalanmadan çok kulaktaki o inanılmaz uğultuya dayanamadım vazgeçmiştim ama şimdi haftada bir deniyorum uğultulara alıştım ah bi çıkabilsem

Tepkiler: mürteza16
Böyle birşey olduğuna inanmıyorum.

Denemeye korkuyorum yaa ama bugun deneycem

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
son bi iki gündür ruhlar ve cinlerle ilgili epey bi yazı hikaye türü şeyler okuduğumdan bende şahsen denemeye korkar oldum

Serhan

Üye
Seyahette ölürsek ?

Yapan biri yokmu şunu yav bilgi verse keşke.yapan varsa özele gelsin

Harbiden ya Olursuk Espriyi bir kenara birakin

Olursuk iyi şeyler olmaz

Konu Sahibi
Valla sizi bilmem ama ben şahsen kendi adıma konuşuyorum benim için ölüm pekte sıkıntı değil yani öleceğim varsa ölüm illaki bulur beni ha astral yaparken ha uykuda ya da yolda yürürken vs vs vs ama okuduğum kaynakların hiçbirinde ölümle sonuçlanan bi astral seyahat olmadığı yazıyor içiniz rahat olsun alıştıra alıştıra yavaş yavaş yapın ilk seferlerde olacak diye bişey yok , olsa benim ilk denemem de olurdu ama olmadı işte :/

Tepkiler: Rock Ve Roll
bro bizim hoca birkaç şey anlattı kolay değilmiş genelde hindistan civarında yaygınmış bu yemeden içmeden kısıtlaman gerekiyormuş nefsini dizginleyip yapıomuşun bu işler
şahsen uğraşamam ben

Konu Sahibi
bro bizim hoca birkaç şey anlattı kolay değilmiş genelde hindistan civarında yaygınmış bu yemeden içmeden kısıtlaman gerekiyormuş nefsini dizginleyip yapıomuşun bu işler
şahsen uğraşamam ben
Yani kardeş çok uğraş isteyen bi iş ne yalan söyleyim bende çok denedim ama olmuyor işte galiba pes ettim

Bence hazır ramazan gelmişken denesek mi ki acaba hazır nefsi sıkıştırıyo zaten

Tepkiler: ___kaptan___ ve Rock Ve Roll
    Konu Sahibi
Bence hazır ramazan gelmişken denesek mi ki acaba hazır nefsi sıkıştırıyo zaten
olabilir aslında zaten sahura kadar ayaktayız uyku yok denemeye devam o zaman hani öyle ustaca çıkmasakta olur azıcık bi çıkabilsek en azından çıktığımıza kanaat getirsek o kadarı bile kâfidir benim için

Tepkiler: Alo_Azrail ve B.A.R.O.N
Ramazanda daha etkili oluyormuş hocam doğru mu?