CeRRaNo JoZAeF
Üye
o kadar da ürkütücü değil ama uzun süre bu vb görsellere bakmadıysanız sonradan uyanan bir olgu olarak ürkme meydana gelmiş olabilirKonu başlangıcında olan fotolardan tırstım yaaa
Astral seyahat tamamiyle düşünceye dayalı olduğundan çıkarken düşünerek çıktığımız için, dönüş yaparken de bedeninize döndüğünüzü düşününüz bu şekilde dönüş yapabilirsiniz
o kadar da ürkütücü değil ama uzun süre bu vb görsellere bakmadıysanız sonradan uyanan bir olgu olarak ürkme meydana gelmiş olabilir
Aynen öyle çok fazla odaklanma gerektiriyor ben falza araştırma yapmadan başladım astral seyahate ve ilk denememde korkup vazgeçtiğim için uzun süredir başarıya ulaşamadımHocam merhabalar, konuyu daha önce açmışsınız yeni gördüm, bende biraz meraklı olduğum için okuma ihtiyacı hissettim. Gerçekten ilgi çekebilecek güzel bir konu. Sizde denemissiniz. Herhalde çok fazla odaklama gerek bide kafanızın içinin boş olması gerek
Saadettin Teksoyu eskiden çok izlerdim
Aynen öyle çok fazla odaklanma gerektiriyor ben falza araştırma yapmadan başladım astral seyahate ve ilk denememde korkup vazgeçtiğim için uzun süredir başarıya ulaşamadımzaman zaman çıkışa kadar geliyorum ama sonra bi sıcak basıyor, terleme ile beraber sonra vazgeçiyorum
ilk denememi yarıda kesince onun heyecanı ile tekrar ve farklı tekniklerle denemeye başlamıştım, nefes tekniklerini falan denedim, normal denemelerde çıkış noktasına kadar gelemezken kısa kısa nefesimi tutarak çıkış noktasına geldiğim oldu askerlik araya girince uzun süre ara verdim eskisi gibi sık sık yapmaya devam ediyorum bakalımAman hocam boşverin. Bilmediğiniz yollarla farklı şekilde gitmeye çalışmayın. Dünya hepimize yeterde artar bile. Şu an bedava değil ücretli gezelim
Rabbim bu yolda bizi muvaffak eylesin inşallahYazarken sıkıntı yok ama yapmaya çalıştığınızda korkarsınız. Bu gibi durumları gerçek Allah dostları zaten yapıyorlardı. Yazınızda örnek olarak Mevlanayı vermissiniz. Güzel bir örnel olmuş. Onlar kadar manevi olgunluğa ulaşılırsa belki.
Tamamen gerçek zamandasınız, herşeyi olduğu gibi görüyorsunuzAh bi yapabilsem ah bi yapabilsem herşey çok daha güzel olacak ama tutturamıyorum işte
bu güç bilimlede şeriatlada çelişir
Kabul etmez demek yanlış olur. İslam büyüyü kabul eder ama yapılmasını yasaklar.şeriat insanın bir sınırı olduğunu savunur. büyüyü sihiri vb. asla kabul etmez
şeriat insanın bir sınırı olduğunu savunur. büyüyü sihiri vb. asla kabul etmez
bunu yaptiklari soylenen sadece tarikat mursidleri var. muridlerde mursidlerini gecmek icin birbirleriyle yarisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?