pamukkale değil gurban, "uzay"Pamukkale turizm daha iyi

giden var mıdır acaba forumdaNormal gittik de...

Polisi niye çağırıyorlar onu anlamadım benForumda değil de Çorum'da vardır muhtelemelen. Adamlar mezarlıkta 25 polis ve kameralarla gizemli kızı yakalayamadıkalarına göre astralcı da vardır.

Polisi niye çağırıyorlar onu anlamadım ben![]()

Kız dur diye bağırılıyorsa gece gece kaçması normal değil mi bir deMezar soysalar bu kadar polis gelmezdi herhalde. Ne olacak hepsi cin sanıyor. Korkudan kimse yaklaşamıyor. Uzaktan kız dur diue bağırıyorlar. Besmele çekenler, Allah Allah diyenler vardı.
![]()

mezarlığın etrafını çevirmek veya sabahtan akşama kadar nöbet tutmak akıllarına gelmiyor muForumda değil de Çorum'da vardır muhtelemelen. Adamlar mezarlıkta 25 polis ve kameralarla gizemli kızı yakalayamadıkalarına göre astralcı da vardır.

Polis tamam da seyyar satıcı ve çekirdek çitleyenler ne alakaPolisi niye çağırıyorlar onu anlamadım ben![]()

Korku filmi izliyolar gibi oluyodurmezarlığın etrafını çevirmek veya sabahtan akşama kadar nöbet tutmak akıllarına gelmiyor mu
Polis tamam da seyyar satıcı ve çekirdek çitleyenler ne alaka![]()

Sahi bi symbian vardı noldu onaŞehir dışından gelenler de olmuş. Ne garip bizim millet.

Nickten aklıma geldi de

İnanmayın konuyu kaynatmaya çalışıyorNickten aklıma geldi de![]()

niye gidilmesin çok zevklidirŞehir dışından gelenler de olmuş. Ne garip bizim millet.

