Assassin's Creed Türkçe v3.4.6 (by kafffkefff)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Assassin's Creed Türkçe v3.4.6 (by kafffkefff)
Açıklama:
Merhaba arkadaşlar Assassin's Creed Türkçe v3.4.6 oyununu paylaşıyorum.
Oyunu ben Türkçe'ye çevirdim ve düzenlediğim ilk oyun bu, o yüzden ufak tefek hataları görmezden gelin.

Kurulum:
Arşivden çıkan apk dosyasini telefonunuza kurun ve açın,dosyalar çekilsinmi diye soracak,dosyaları indirip oyunu başlatın.

Oyundan bir kaç kare (resimler ingilizce versiyondan alıntıdır oyun türkçedir)

(Resimleri oyunu bilmeyenler için koydum.)

VİDEO:
<strong>[video=youtube;IZHZWARtblI]http://www.youtube.com/watch?v=IZHZWARtblI[/video]

İndir:

İyi eğlenceler

Tepkiler: wasp180
hocam zip i acdim icinde acma diye bisi var onu napim bide ekrana sigmadi

Konu Sahibi
hocam zip i acdim icinde acma diye bisi var onu napim bide ekrana sigmadi
acma dosyası önemsiz silebilirsin.Benim telefonun ekranınada sığmıyo,sanırım daha yüksek çözünürlüklü cihazlarda sorunsuz çalışır.

Teşekkürler hocam
birşey soracağım hocam siz bunu türkçeleştirirken hangi programı kullandınız?

Xanymore

Üye
İndirmeyin demekle geç kaldım ama zararın neresinden dönerseniz kardır avg premium sisteme zarar verecek virüs tespit etti dikkat edin

oncelikle paylasim icin tesekkur ederim.bir sorunla karsilastim onu dile getirmek istedim.yuklemeyi hatasiz yapti ardindan baslayan demoda sorunsuz ama oyuna girecekken ekran kuculuyor..ve kisa sure sonra hata veriyor...bu sorunu cozebilen varmi ?

oyuna girdim de türkçe falan değil ilk yükleme yaparken türkçe yazılar var oyun başladıgı an herşey ingilizce

Konu Sahibi
oyuna girdim de türkçe falan değil ilk yükleme yaparken türkçe yazılar var oyun başladıgı an herşey ingilizce
Dostum,ben apk'yi türkçeye çevirdim dosyaları çektikten sonra dil dosyası değişmiş olabilir.
Ayrıca oyunu deneyemedim ekran çözünürlüğüm yetmiyor.

Aradığım bir oyun du teşekkürler ama ben oyunları genelde telefondan indiriyorum zipli olarak değilde direk apk yi upload edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...