Assassins Creed Origins İndi - 55gb

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Assassins Creed Origins İndi - 55gb
Assassins Creed Origins İndi 55 gb boyutu var. inmesi yaklaşık 1 hafta sürdü. onunla birlikte bir de 23 gblık bir oyun indirdim tabii. bilgisayarı akşam bıraktım sabaha hatta öğlene kadar. fakat harddisk de 53 gb boş yer var şimdi ben 23gblık oyunu yükleyip bitirip silsem mi yoksa gereksiz şeyleri silip Assassins Creed Originse yer mi açsam :hmmm

PALA.

PALA.

Üye
Oyunları D ye mi indirdin ?

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
PALA.

PALA.

Üye
D de yer sorunum var
C ye oyun vb. yüklemeyi önermem, diyorsun ki D de yer yok o zaman ya yeni disk alacan yada elindekini tasarruflu kullan.
Ayrıca C ye bu oyunu yükledin mi disk ağzına kadar dolarsa daha büyük sorunlar çıkar.

Bilindik 2 yazılımı ile yer açmaya çalış demekten başka önerim yok. CCleaner ile aynı diskindeki aynı dosyaları bulup temizle..
CCleaner Kullanımı ve Gelişmiş Disk Temizleme (Risk içerir)
Wise disk cleaner ilede gereksiz zımbırtıları temizleyebilirsin ama dikkat et sistemi uçurma :alsana:
Wise Disk Cleaner Son Sürüm İncelemesi

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C ye oyun vb. yüklemeyi önermem, diyorsun ki D de yer yok o zaman ya yeni disk alacan yada elindekini tasarruflu kullan.
Ayrıca C ye bu oyunu yükledin mi disk ağzına kadar dolarsa daha büyük sorunlar çıkar.

Bilindik 2 yazılımı ile yer açmaya çalış demekten başka önerim yok. CCleaner ile aynı diskindeki aynı dosyaları bulup temizle..
CCleaner Kullanımı ve Gelişmiş Disk Temizleme (Risk içerir)
Wise disk cleaner ilede gereksiz zımbırtıları temizleyebilirsin ama dikkat et sistemi uçurma :alsana:
Wise Disk Cleaner Son Sürüm İncelemesi
Gereksiz şeyleri silerek yer açarım problem yok yine de teşekkürler :D

Üst Alt