Assassins Creed II: Multiplayer [Harika 3 boyutlu Yeni İphone Oyunu]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih_reis

fatih_reis

Üye
    Konu Sahibi
Assassins Creed II: Multiplayer [Harika 3 boyutlu Yeni İphone Oyunu]
Assassin’s Creed II: Multiplayer IPA ******* iPhone iPod Touch

Ubisoft also took the stage at today’s event and said they were putting the finishing touches on Assassin’s Creed II for the iPhone. The game is due for release for console systems this November and will also be released for the iPhone on the same day.

Ubisoft emphasized the diversity of animations and sound effects implemented for dramatic kill scenes and also emphasized exploration and customization. Through the use of photo library integration, you can even put your face on the wanted posters found in the game.

The game itself looks to use a different engine than the original Assassin’s Creedfor iPhone and has an emphasis on acrobatics controlled by touch screen buttons. See the keynote video to see it in action

--------------- Ekleme ---------------

Konu Düzenlemiştir.

• Beğen
Tepkiler: palaska2525, brksnr, tragdy ve 5 diğerleri

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
sagol

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

mahmut416

mahmut416

Üye
pardon sey sorcam bu ındırdıgımız oyunu ıtunese ve ıphone nasıl atıyoruz...lutfen yardım edın sımdıden cok sagolun...

cptalperen

cptalperen

Üye
:boxbu oyun harika sonunda bilgisayarı da çıktı:yuru

--------------- Ekleme ---------------

pardon sey sorcam bu ındırdıgımız oyunu ıtunese ve ıphone nasıl atıyoruz...lutfen yardım edın sımdıden cok sagolun...

öncelikle telefonun jailbreakli olması gerekio bunu biliosun :D
cydia dan http:// cydia.hackulo.us source sini ekle installous u kur teline ondan sonra ifunbox diye bir program var onu bilgisayarına kur (itunes yuklu ve açık olması lazım) sonra makineyi bağladığında iphone u görür ifunbox orada ram files gibi birşey var ona tıkla var>mobile>library>downloads klasörünün içine ipa dosayalarını at ondan sonra tele kurduğun installous programından downloads kısmına gel oradan teker teker ustune bas yukle bu kadar umarım yardımcı olur :oke:

fatih_reis

fatih_reis

Üye
    Konu Sahibi
Yardımın İçin Teşekkrler

agusilememo

agusilememo

Üye
bu oyun bir yere kayıt olmamızı istiyor, kendim nick-şifre filan yazdımama olamadı, account failure, yazıyor ve dolayısıyle oyunu açamadım,nasıl olacak bir bak kardeş?

OğuzcanAbi

Üye
saolasın güzel oyun

fatih_reis

fatih_reis

Üye
    Konu Sahibi
Hekese tavsiye Ederim bu oyunu.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

Manifoltluşahin

Manifoltluşahin

Üye
assasins creed e bayılırım saol :D

ayilmaz13

ayilmaz13

Üye
mu? yoksa free versiyonumu? yazarsanız ona göre indircem ben de free var zaten. sahane bir oyun free de olsa tavsiye ederim

serdar123

Üye
link kırık

MAVİT

Üye
link ölü yenılesek olur mu ?

enstrumant

Üye
link silinmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt