Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Assassin's creed 3 yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Ghost2828
Üye
Konu Sahibi
Assassin's creed 3 yardım
Arkadaşlar assassins creed 3 de yeraltı odasındaki feneri çozemiyorum fenerde 4 simge var haç falan gibi çozenler yardım edebilirmi..
mashina
Üye
bunu youtube dan game play videolarından çözebilirsin
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
BehzatÇ.
Üye
oyunda bulundugun yere göre gameplaylar bulunmaktadır onları izleyerek garanti çözümü bulacaksın.
Ghost2828
Üye
Konu Sahibi
Saolun ama resimli olursa çok yardımı dokunur
FATİH_58
Üye
sen kaldığın yerden bi resim atsan çözeriz
Ghost2828
Üye
Konu Sahibi
Kaldığım yer yok oyunu bitirdim sadece orda ne olduğunu merak ediyorum. Ezio daki gibi yeraltı kısayolları var boston'da orda projeksiyon makinesi gibi birşey var 4 resim varonları doğru dizince kapı açılıyor ben bulamadım sadece orayı soruyorum.
lordufuk
Üye
mübarek ben daha oyunu alamadım sen bitirmişsin
60Samet09
Üye
özel görev veriyor
Ghost2828
Üye
Konu Sahibi
Sen nasil dizdin
blacktalon
Üye
Oyunu bitirdim ama dediğin yeri tam anlayamadım yer altında biraz karışık yerler var lazerli kapiya doğru git soldan giriş yap yukarı tırman gerisi geliyor
Mad EagLe
Üye
ben seriyi bitirdim 3'ü yükledim fakat bana güzel gelmedi sanırım ezio'ya alıştığımdan oynanışta iyi değil grafikler iyi fakat savaş sahneleri iyi olmamış. adamların etrafındaki beyaz çizgiler falan ateri oyunu gibi format atınca save dosyam gitti oynayasım gelmedi ilerleri nasıl güzelmi oyun yoksa hep öyle dandikmi