mstery60
Üye
-
Konu Sahibi
-
3mü geliyor hd mi
Arkadaşlar beğeni ve teşekkürlerinizi bekliyorum
- - - Eklendi - - -
Evet gameloft HAzırlıyor ama nokia için jar. uzantılı olabilir.umarım hd dir
bakın farkındaysanız sadece 25 hd oyun var
nasıl 25 sen neyin kafasını yaşıyon
http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/dev-arsiv-tam-100-adet-hd-oyun-733141.html
Gördüğün gibi kayahan umutları söndüren atılımlardan bir kaçı.İnsanı umutsuzluğa sürükler bunlar.Dert yanan biz oluruz neden devamı yok misali.Umudum var diyorsam bunlara inattır bir anlamda gel sende umut ver.Sürekli güncellediğini görüyorum 3d ve hd yeni oyunlara şahit oldum umarım devamını getirsin.
tabi
paylaşacak tonlarca oyun var ama hd deil ve jar symbian 3 oyunları bölümünü ele geçirdim zaten oyun bulursam kurmadan forumla paylaşıyorum zaten bu yüzden bazı sorunlar olabiliyor
Başka bir konuda değindim yine tekrarlamak isterim.Açıkcası oyunların tamamını senin paylaşımlarından elde ettim en ufak bir sorunla karşılaşmadım yani o konuda bir sıkıntım yok veya güvensizliğim yok bir çok insan bu doğrultuda aksi bir durum olmadı gördüğüm kadarıyla .Sıkıntı yanı jar oyunlar inan hiç ama hiç sarmıyo.Elde yoksa mecburuz bir yandan fakat hd oyunlarda ara ara çıkacakdır.O anı görene denk şimdilik bilgisayar üzerinden oyunlara yönelmek daha makul.Sen nasıl düşünürsün bilemem fakat jar yerine şu anda en mantıklı olanı.Sanma ki emeğine gölge düşürüyorum.Allah razı olsun 100 kadar hd oyun arada ufak tefek hd'yi anımsatmayan oyunlar olsada önemi yok.20-25 oyun yok diyenlere iyi bir cevap olduğu kanaatindeyim.Hd oyunlarla sert bir giriş yapmanı şimdilik bekliyor olacağım.Jar la aramda baya bi mesafe var fazlasıyla ırağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?