assasin skill dizilişi(combo yapabilmek için)

Sponsorlu Bağlantılar

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
    Konu Sahibi
assasin skill dizilişi(combo yapabilmek için)

• Beğen
Tepkiler: cres557

060606

Üye
bu ne şimdi ne anlatmaya calıştın bi de combo ne demek??

060606

Üye
yav yeni basladık işde anlat ki örenek bilmemek ayıp deil örenmemek ayıp:S öret ahdi söle bakalım neymiş?:S

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
    Konu Sahibi
combo yapabilmek için minor kullanarak seri bir şekilde vurabilmek için skill dizilişi

060606

Üye
hımm saol asas kasınca yaparım ojman bunu:D

roLf'Us

roLf'Us

Üye
PayLaşım İçin TeşekkürLer Bir Çok Kişinin İşine YarayabiLir:)

kavutlar

kavutlar

Üye
Bunla nasıl combo yapmayı düşünüyosun 4 elinmi var?

Böyle amele işlere kalkışmayın arkadaşlar illaki böyle dizmeye gerek yok hangisi kolayınıza geliyosa !

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sağol

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bir deniyim ama sen pot kullanmıyon mu can pot kullan mak zordur ama çok işe yarar

furkan4045

Üye
beyler eger combo yapıcaksanız minoru farenin sag tusuna alın ve skill r skill r koyun gellelim combonun puf noktasına cok kolay bısı oyunu sakın bırakmayın bırakırsanıza tokezlersınız elınız paslanmıstır ve oyundan zevk alamassınız sımdı dıcekler bu ne sımdı bole demek ıstedıdıgım: YA BASLAMADAN BIRAKIN YADA HIC BIRAKMAYIN !

--------------- Ekleme ---------------

BİDE combo asasın ıcın bı yaratılıstır.combosuz skıle basarsın adamın vurmasını beklersın ama karsındakı combo yapar skılı vuruken r ye basar skılı vurur + normal vurus ve sen skılının bıtmesını beklerken adam bide 2.skilini koyar ve pert olursun :oke:

handsomedark

Üye
ßu skiL diziLi$i pedaLa qöre deiL demi ¿? çünkü ßén qenéLdé minörü sağ aLıyorum fareyLé comßo yapyorum xD

saltor1

Üye
beyler kendinize hangisi rahat geliyorsaa öyle oynayın:sopa:

HeartQuake

HeartQuake

Üye
4 değil 6 elin olsa yine olmaz bunla :D ben mana potu sağ tıka alıyorum. lf 1,2 3 minor gerisi skill işte :Dbiraz amele işi ama kolay geliyo :D

moart123

Üye
yohh zaten eli esnek olmayanlarin ve de elin hizli olmayanlar asas oynamasin

--------------- Ekleme ---------------

ben mesela magede süper oynuyorum ama asas a gelince nanayi yiyorum 2 dakkada yatiyorum

Sizede tavsiyem asas oynayamayanlar için wariror veya prşest

Magede kolay sayilmaz

emrebb13

Üye
sen bu skill dizişle wörm ü bile zor kesersin arkadaşım

czxserser1xcz

czxserser1xcz

Üye
kardeş sen elinle f1 f2 f3 f4 e basamıyormusun illa 4 el mi gerekir 1 tuş için :D ben f5 e kadar rahat combo akıyorum :D:D