assasin creed 9.level 1. bölüm delireceeeeeeeem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
hd mi peki ? Genelde v2 ler için uygulamalar da da sıkıntı var diye biliyorum

bilerekmi yapıyorsun sen bunu ? :) grafikler neredeyse %100 aynı deyince sen ne anlıyorsun ... Hatta onun grafik renklendirmesi daha canlı ... Ve evet 3g ve evet hd ...

pro.engineer

pro.engineer

Üye

bilerekmi yapıyorsun sen bunu ? :) grafikler neredeyse %100 aynı deyince sen ne anlıyorsun ... Hatta onun grafik renklendirmesi daha canlı ... Ve evet 3g ve evet hd ...

:D
forum da var mi peki :)

theyunus

theyunus

Üye
Oyunun en guzel yanı
İSTANBULDA olması
Gercekten mukemmel bir oyun

theyunus

theyunus

Üye
Pc icin olanı
İstanbulda mukemmel oyun tavsiye edilir
Oyunu bitiremedim hala
Ama oyunda turkiye aleyhine kötü seyler var çözemedim Ama
İste resmi kardes

Assasion creed revelotion

Camilere tırmanmak
Surların tepesinde gezmek
Galata kulesinden aşağı atlamak
Ozgur ve guzel Bir oyun
Ama iyi niyetlerle yapıldığını sanmıyorum

yunus5055

yunus5055

Üye
Doğru diyorsun Amerikanin oyunları bunlar :kop2: .. Bence ülkemiz adına güzel birşey .. Camiye tırmanma vs olayıda oyundaki gerçekçilik olgusunun kısıtlanmaması adına konulduğunu düşünüyorum ...

theyunus

theyunus

Üye
Evet serbest ve özgürsün
Hele çatılarda kiraladığın adamlarla kosmas

yunus5055

yunus5055

Üye
Işte bir bug daha ! ...
Bölüm 5.2 nin sonu ... Ortada okçu var yüksek bir yerde duruyor ... Görev o okçuyu öldürmek ... Hatırladınız demi o bölümü ...

Şimdi gelelim bug un yerine ...

Bulunduğumuz salonun yukarı ve aşağı kenarlarında görünmeyen bir tutunma yeri var ( duvara doğru koşun adam duvara sürterek giderken ) ... Yüksekçe Zıplayıp tutunup kendimizi yukarı çekiyoruz ( tuttuğumuz yer gözükmediği için şaşırmayın tutununca :kop: ) ... Ve askerlerin yetişemedigi bir yerdeyiz ... Artık Askerlerin üzerine Bomba atabilirsiniz :kıskıs: ... Daha bitmedi ! ! .. Yukarı duvarakiyse yukarı doğru aşağı ise aşağı doğru yürüyün ... Adam duvarın arkasına düşecek ... Artık odanın diğer başına kadar gidebiliriz ve okçu bize hedef alamaz ... Duvar arkasından askerleride öldürebiliriz ...

( Yenilerini buldukça anlatımlar devam edecek )

- - - Eklendi - - -

Bu bölüm ilk kez oynayanlar için oldukça zorlayıcıdir .. Umarım bu bug ile yardımcı olmuşumdur :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Ve ışte yeni bir bug daha !! ... Biri beni durdursun :kıskıs: ...

Bug un en büyük faydası sınırsız asker kesimi sayesinde sınırsız tecrübe kazanılıyor ... Yani can ve kılıç geliştirmelerini burada tamamlayabiliyoruz :) ...

Bölüm 7.2 ....

Biraz ilerledikten sonra iki asker bir kadını rehin almışlar ve biz binanın üzerindeyiz ... Kadının durumunu gösteriyo bize ... Onu kurtarmamız gerek vs vs ışte ...

O gösterdiği görüntü bitince bulunduğumuz binanın çatısından sola doğru yürüyüp , ( kadın ve askerlerin olduğu yer sağ tarafta ! ) , normal askerlerin olduğu genişliğe düşelim ve biraz yürüyelim sola doğru ... Şimdi her asker kesmemizde yenisi gelecek ... Askerlerin ardı arkası kesilmiyor ... Sürekli tecrübe alıyoruz canımız ful zaten ... Hadi kolay gelsin ;)
... He unutmadan o kurtarmamız gereken kadınıda yere yatırıp kılıç saplayabiliyoruz ... Ama birşey olmuyo eğlencesine yapıyorum öyle ... Kadına doğru zıplayın kadın yere düşer başına gidin ve 6 ya basın ...

... ( yenilerini buldukça devamı gelecek ) ...

- - - Eklendi - - -

Allah için Birinizde çıkında bi tsk edin yada aferin deyin bari :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt