Asphalt Urban GT 1.5.3 Unlocked+icon (Muhteşem Bir Oyun Pc Oyunlarına 10 Basar) by Salih Baba

Sponsorlu Bağlantılar

Serhenkk

Serhenkk

Üye
alıne sağlık dostum

xxolcay45x

xxolcay45x

Üye
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööökkkkkkkkkkk

Revengeful

Emekli Yönetici
Süpermiş

Aziz™

Üye
eline sağlık..

mur@

mur@

Üye
yaw cep tel tarihinde bundan daha iyi bi oyun görmedim ben...adamlar çok güzel oyun yapmış......

KALİ13

KALİ13

Üye
Çok güzel teşekkürler.

Razor199310

Razor199310

Üye
Vay salih başkan saleen bile var en çok da shelby mustang a bayıldım valla yıllardır bu oyunu telimde istiyodum ama bulamıyodum n 70 de kusursuz çalışıyo yalnız sağ tuşa basınca oyundan atıyor ve optionsa girmiyor gerisinde muhtesem oyun saol başkan

levent484

levent484

Üye
süper

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

19911991

Üye
sali babaaaaaaaa...Teşekkürler.Sağol
Paylaşım yapmayı bilmeyen biri olarak paylaşım yapan dostlarıma teşekkür ederim.SAYGILAR...

messevim

messevim

Üye
bu oyunu n72 çalıştırır mı acaba sali ,h baba?

baykabus1907

Üye
şu an onlinemısın

messevim

messevim

Üye
N70 veN72 de sorunsuz çalışıyor yek sorun sağ seçim tusuna basıldığında oyundan çıkması:S

Arikuluka

Üye
krdş çk iyisin pls byle dwm et.

xyakupx

xyakupx

Üye
arkadaşım e65 aldım ona olmuyor daha önce n70 vardı onda olurdu e65 için yaparmısın bu oynu

cptalperen

cptalperen

Üye
eyvallah salih baba süper :oke:

19911991

Üye
salih baba addaşımsın adamımsın emeğine sağlık...bende nokia n72 var süper ama telefonun sağ üst tuşuna bastığın da options a girdiğinde oyundan atıyo bu...

MAVİT

Üye
salih reis sen bilin bu oyun ısnı sana bır sorum olacak eger bu konuda yardımcı olursan gercekten cok mutlu olacagım sony ericsson aino kullanıyorum 240*432 ekran boyutu var harekete duyarlı ekranı felan var ıste hanı telefonu sag sol yaptıgında oynanan yarıs oyunları var ya ole bıraz kalıtelı grafıklere sahıp bı oyun var mı ?

taner1252

taner1252

Üye
Tek kelime 4 hece 9 harfle büyük ünlü uyumuna uymayan ve yapım eki almış bir sözcükle i-na-nıl-maz :kop:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
7610 da da çalışıyor

Üst Alt