MaxipmaN Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Kişisel zevk.Simulasyon oyunları her zaman Arcade türünden iyidir bana göre. Genişletmek için tıkla ... arcade bir tık daha iyi bana göre ikisini oynarım elimdeki telefon telefon olsaydı tabi
~N.A.W.Y~' Alıntı: Kişisel zevk.Simulasyon oyunları her zaman Arcade türünden iyidir bana göre. Genişletmek için tıkla ... arcade bir tık daha iyi bana göre ikisini oynarım elimdeki telefon telefon olsaydı tabi
Kerim. Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Asphalt gram gerçekçi değil.300 km ile giderken duvara sürtünerek gidiyorsun sadece kıvılcım çıkıyor aracın hızı azalıyor ve gitmeye devam ediyor. RR3 de aynısını deneyin ne olacağını görün.Sağlam bir ayna bile kalmaz. Genişletmek için tıkla ... Asphalt ve rr3 karsilastirilmaz.biri arcade biri simulasyon
~N.A.W.Y~' Alıntı: Asphalt gram gerçekçi değil.300 km ile giderken duvara sürtünerek gidiyorsun sadece kıvılcım çıkıyor aracın hızı azalıyor ve gitmeye devam ediyor. RR3 de aynısını deneyin ne olacağını görün.Sağlam bir ayna bile kalmaz. Genişletmek için tıkla ... Asphalt ve rr3 karsilastirilmaz.biri arcade biri simulasyon
71fatih Üye Rr ile asphalt I karsilastirmak mantik isi degil.Rr gorsel ve gercekcilik Asphalt ise heyecan ve zevk icin yapilmis araba yarisi. Ayrica sifirlattigim nadir oyunlardan biride Asphalt serisi oldu.
Rr ile asphalt I karsilastirmak mantik isi degil.Rr gorsel ve gercekcilik Asphalt ise heyecan ve zevk icin yapilmis araba yarisi. Ayrica sifirlattigim nadir oyunlardan biride Asphalt serisi oldu.
Türe Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: Grafikler ustalaştıkça oyun yaşı küçülüyor Genişletmek için tıkla ...
PriZm Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Grafikler ustalaştıkça oyun yaşı küçülüyor Genişletmek için tıkla ... Doğru.
MrExpert Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Galaxy S bile açacak sorun yok Genişletmek için tıkla ... Galaxy S açarsa s2 de açar E benim telefonda s2 kastığı oyunlarda bile kasmıyor ozaman - - - Eklendi - - - ios ile android eş zamanlı çıkacak galiba
~N.A.W.Y~' Alıntı: Galaxy S bile açacak sorun yok Genişletmek için tıkla ... Galaxy S açarsa s2 de açar E benim telefonda s2 kastığı oyunlarda bile kasmıyor ozaman - - - Eklendi - - - ios ile android eş zamanlı çıkacak galiba