Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

maddock

Üye
Teşekkürler. .

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler. .

efci35

efci35

Üye
bide olsa apk indirdik amam bi sekilde olmuyo abb dosyasinada atiyoz tin yok sony z

gokhan__55

Üye
teşekkürler

kraldost

kraldost

Üye
Bende de çalışmadı acaba telefon rootlu ondan mı galaxy s4 kullaniyorum

kaptan_stark

Üye
selam iyi günler ben htc one x kullanıyorum data nın icne atamıyorum obb diye de klasör gözükmüyor bilgisayarımda

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bende de çalışmadı acaba telefon rootlu ondan mı galaxy s4 kullaniyorum

Yaw illaki calisir bi hata yapiyorsunuzdur. Onxelikle yuklu uygulamalarda uygulamaya bakin datayi goruyormu? Goruyorsa ilk acilista internet baglantisi acik olsun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
selam iyi günler ben htc one x kullanıyorum data nın icne atamıyorum obb diye de klasör gözükmüyor bilgisayarımda

Data icinde degil android klasoru icinde obb klasoru var rardan cikan klasoru android obb icine birak

abdullahazad

Üye
[h=5]asphalt 8 1.0.0'daki hesabınız banlanmistir uyarisini çözdüm.
yontem: data/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM/files klasorune girin ve user_data dosyasini silin. bu kadar (:[/h]

duhan4108

duhan4108

Üye
Turkcell Maxiplus 5 Android 4.0 İşlemci Qualcom 800 Mhz Ram512 kasma ve donma sorunu yaşar mıyım

- - - Eklendi - - -

Turkcell Maxiplus 5 Android 4.0 İşlemci Qualcom 800 Mhz Ram512 kasma ve donma sorunu yaşar mıyım

ghkaon

Üye
S3 mini deneyen varmı kasma falan sorun var mı

xxtuna

Üye

- - - Eklendi - - -

telefonun çöker yükleme

• Beğen
Tepkiler: .caner.

kontum213

Üye
APK yi direk android klasörünün içine attım apkyi yükledi. oyun yüklendi yazıyor ama açılırken kapanıyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

kontum213

Üye
sadece apk yi yüklesek oyuna giremiyormuyuz başka ne yapmalıyım?

Üst Alt