Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
slm arkadaşlar tabletlerden ve bazı telefonlarda kasma ve wifiyi açınca oyundan atma sorununa 100 de 100 çözüm tek yapmanız gereken alta verdiğim linkteki apk yi önceden kurduğunuz apk nin üzerine kurmak değişimi onaylayın ve farkı görün tşkler

- - - Eklendi - - -

slm arkadaşlar tabletlerden ve bazı telefonlarda kasma ve wifiyi açınca oyundan atma sorununa 100 de 100 çözüm tek yapmanız gereken alta verdiğim linkteki apk yi önceden kurduğunuz apk nin üzerine kurmak değişimi onaylayın ve farkı görün tşkler

kaytlı oyun gidiyomuydu :)

edit: sınrsz bug var tavsiye etmiyorum baya bi ilerlemiştim oda gitti oyun bitmiş gibi birsuru yilduz bir suru para var ama sorun ortadan kalkmş yani wifi ile atmyo oyundan
sifirdan karier açma şansm var mi?

kararatmu

Üye
sd card olmayan samsung galaxy 10.1 e nasıl yükleyeceğiz. teşekkürler

pusatt

pusatt

Üye
bende oyun böyle hata veriyodu sildim herhalde ban yedim online da:)

agoin

agoin

Üye
Sagol ama tek linkler çalışmıyor

takkosi

Üye
Arkadaşlar data dosyasını Android/obb klasörüne atmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor "maib.1006.com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.obb taşınamıyor: Aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da bağlantısı kesilmiş olabilir." şeklinde hata veriyor.obb'yi ne silebiliyorum, ne ismini değiştirebiliyorum ne de dosya atabiliyorum klasöre. Her türlü işleme karşı korumalı sanki. Dosyayı data'ya atabiliyorum diğer klasörlere atabiliyorum ama obb'ye atamıyorum.. Lütfen yardımcı olun. Bunu nasıl düzeltebilirim. Hafızada yer yok diyebilirsiniz doğal olarak ama sorun bu değil. Tel hafızası 8 gb. Yaklaşık 5 gb boş alan var. Telefon; Samsung Galaxy s4

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar data dosyasını Android/obb klasörüne atmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor "maib.1006.com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM.obb taşınamıyor: Aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da bağlantısı kesilmiş olabilir." şeklinde hata veriyor.obb'yi ne silebiliyorum, ne ismini değiştirebiliyorum ne de dosya atabiliyorum klasöre. Her türlü işleme karşı korumalı sanki. Dosyayı data'ya atabiliyorum diğer klasörlere atabiliyorum ama obb'ye atamıyorum.. Lütfen yardımcı olun. Bunu nasıl düzeltebilirim. Hafızada yer yok diyebilirsiniz doğal olarak ama sorun bu değil. Tel hafızası 8 gb. Yaklaşık 5 gb boş alan var. Telefon; Samsung Galaxy s4

Obb adında bir klasör oluşturun ve dosyayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

GalaxyS4 cihazınızda hafıza kartınıza dosyalarınızı atıp ordan cihaz hafızasına taşıynız.Bu arada güncelleme yapmadıysanız yapınız.Yaptıktan sonra cihazı mutlaka sıfırlayınızki sorunsuz kurulum olsun.

takkosi

Üye

Obb adında bir klasör oluşturun ve dosyayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın :oke:

oluşturdum. Android adlı klasöre attım ama olmuyor.. Yine hata veriyor...

- - - Eklendi - - -

GalaxyS4 cihazınızda hafıza kartınıza dosyalarınızı atıp ordan cihaz hafızasına taşıynız.Bu arada güncelleme yapmadıysanız yapınız.Yaptıktan sonra cihazı mutlaka sıfırlayınızki sorunsuz kurulum olsun.

güncelledim.. 15 gün falan oldu...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
oluşturdum. Android adlı klasöre attım ama olmuyor.. Yine hata veriyor...

Android değil obb adında yeni klasör oluşturup oraya atın sonra telefon üzerinden Android/obb içine kopyalayın.

takkosi

Üye

Android değil obb adında yeni klasör oluşturup oraya atın sonra telefon üzerinden Android/obb içine kopyalayın.
işte olmuyor.. neyse telefonu sıfırladım.. yeniden deneyeceğim...tüm numaralar da gitti.. umarım değer. :)

- - - Eklendi - - -

sıfırladım fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı olmadı olmadı!!!!!

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Dostum dosyayi pc de cikar ve hafiza kartina at. Sonra xplore ile android obb klasorune tasi. Ayni sorun bendede vardi bu sekilde cozdum

takkosi

Üye

Dostum dosyayi pc de cikar ve hafiza kartina at. Sonra xplore ile android obb klasorune tasi. Ayni sorun bendede vardi bu sekilde cozdum
programın adını tam yazar mısın? yanlış program indirmeyeyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
programın adını tam yazar mısın? yanlış program indirmeyeyim

xplore forumda var. telefondanda yapabilirsin rardan cikarma islemini dosyayi hafiza kartina cikart sonra telefona tasi. arkadasin telefona pc kullanmadan kurdum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
x plore android icın varmıydıya hemen indiriyim

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam indirdim

takkosi

Üye
bir kaç kere üst üste usb kablosunu çıkardım taktım.. şimdi de pcye bağlanmıyor...usb kablosunu pcye takıyorum telde Bağlı USB cihazı yok diyor.. sorunlar bitmiyor bitmiyor bitmiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
telden indir x plore ile çıkart

takkosi

Üye
Dediğiniz programı indirdim.. o programla data'yı obb klasörüne attım.. oyunu yükledim ama maalesef gameloft reklamı ardından oyundan atıyor...:ağlarım:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dediğiniz programı indirdim.. o programla data'yı obb klasörüne attım.. oyunu yükledim ama maalesef gameloft reklamı ardından oyundan atıyor...:ağlarım:

İnternet bağlantısı açık olsun. Ben sorunsuz oynuyorum.

Üst Alt