Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Arkadaşlar marketteki yorumlara baktığımda herkesin ortak görüşü şu ki:

Bu oyunu yüksek ayara aldığınızda neredeyse tüm cihazlar oldukça zorlanıyor bu sebeple orta veya düşük ayarda oynayın.

yükseğe alınca opengl 3 istiyordur belki cihaz bu destegi sağlamayıncada kasma yapıyordur opengl 3.0 desteği şu an nexus 4 te var

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheOldBros

TheOldBros

Üye
data dosyalarını atmıştım zaten neyse parayla aldık 1$ koymaz xperia z de goruntu kalitesini nerden artıracağız??

yaren_dede

yaren_dede

Üye
data dosyalarını atmıştım zaten neyse parayla aldık 1$ koymaz xperia z de goruntu kalitesini nerden artıracağız??

Giriste sag ustte çark var ona tikla sonra ses ve goruntu secip ayarlayabilirsin

NovaTR14

NovaTR14

Üye
eyvallah kardeşim inşallah çalışır çok saol

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gerçekten bu sonsuz para guzel kolay kolay oyunlara zaman kalmıyor ama dursun telefonda bir kac gb muzik sildim sorun yok :oke:

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Dede
TheOldBros

TheOldBros

Üye
bastim ama diger kisimlar beyaz goruntu haricinde digerlerinde degisiklik yapabiliyorun ama goruntu sabit orta ayarda ne dusuge alabiliyorum ne de yuksege :S

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bastim ama diger kisimlar beyaz goruntu haricinde digerlerinde degisiklik yapabiliyorun ama goruntu sabit orta ayarda ne dusuge alabiliyorum ne de yuksege :S

Belki cihazla alakalidir bende hepsi seciliyor ama ben en dusuk kullaniyorum cunku yuksek ayarlayinca cihaz yanıyor ve sarj dusmani

Rancho

Rancho

Üye
Galaxy s gt-7562 ile uyumlu mu ?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

epts

epts

Üye
Arkadaşlar bir şey fark ettim görüntü kalitesini düşürdüğümde oyun daha bir netlik kazanıyor. Sizde deneyebilirsiniz. Bir de diller seçeneğinde ülkemiz var olan 11 ülke arasında buda gurur verici.sırf bundan dolayı da parayla alınabilir.

Haluk.

Haluk.

Üye
Galaxy ace olur mu

agoin

agoin

Üye
Arkadaşlar telefonum galaxy s3 cihazima 4.2.2 romm yükledim bir ay sonra geri 4.1.2 romu yükledim fakat android obb klasörü yok olmuş bir şey yapamıyorum yardimm edinn

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Galaxy ace olur mu

olmaz malesef cihazınızda armv6 tabanlı işlemci var bu işlemci hd oyunları açmıyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar telefonum galaxy s3 cihazima 4.2.2 romm yükledim bir ay sonra geri 4.1.2 romu yükledim fakat android obb klasörü yok olmuş bir şey yapamıyorum yardimm edinn

obb klasörünü kendiniz oluşturun internal sd/android/obb

killalee

killalee

Üye
Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama oyunu yükledim :D android e yeni geçtim ve yazdığınız hiç birşeyi anlamadım.herşeyi hafıza kartına attım yükle dedim çalıştı :D tel Galaxy S ve gayel güzel çalışıyor :D

Mrdice

Üye
Most Wanted sıfır kasmaydı Huawei Ascend P1 de sizce bunda durum ne olur kesin olmasada bi fikri olan varmıdır............ :)
Ona göre indirelim yani :)

dejavu178

dejavu178

Üye
Most Wanted sıfır kasmaydı Huawei Ascend P1 de sizce bunda durum ne olur kesin olmasada bi fikri olan varmıdır............ :)
Ona göre indirelim yani :)

yüksekte kasabilir ama görüntü kalitesini düşürdüğünüzde sorunsuz çalışır diye düşünüyorum :)

agoin

agoin

Üye
Merhaba apk in icinde obb klasörü ne kopyaliyacagimiz adres yok nasil olucak

Invoke

Invoke

Üye

Üst Alt