yaren_dede
Üye
Önce hafıza kartına at Bahadır sonra telden taşırsın![]()
Anladim abi tamamdir bi deniyim

arkadaslar Oyunun data dosyasını pc den tele atamıyorum tam yuzde yuz oluyor hata veriyor durduruldu kopyalanamadi gibi birsey yaziyor sebebi ne olabilir? Telefondan rar dosyasını actigimdada uzerine yazamıyor diye hata veriyor

Öncelikle S.a Ben Android e yeni geçtim de oyunlar hakkında pek birşey bilmiyorum.Şimdi bu konuda bir sürü link verilmiş.ben bunlardan hangilerini indiricem yada hepsini mi indiricem.hepsini indirirsem nasıl yüklicem. ayrıca bu telefon da oynanan bir oyun olmasına ragmen dosyalar neden bu kadar büyük boyutta. yaklaşık 3gb ediyor :S
yüksek ve en yüksek grafik ayarları aktif mi ?
Aynı sorunu yaşıyorum bende krds çözüm bulursan mesaj astana bende bulursam sana atarm

En sonunda oyunu acabildim tesekkurler![]()

Evet bu sorun var farklı bir obb klasörü oluşturup onun içine attıktan sonra telefon üzerinden gerekli yere kopyalarak yapabilirsin
Oyunun içeriği ve grafikleri oldukça dolu o yüzden boyut büyük. Apk dosyasını ve data dosyalarını indirmen gerekiyor. Data dosyalarını part haline ve tek link halinde ekledim isteğine göre indirebilirsin.

Bu dataların hepsini mi indircez yoksa bi tanesinimi
sdcart ım yok nereye atacağım dosyayı arkadaşlar?
Tamam anladım ama beceremedim bana hunu anlatsana sana zahmet napcaz netcez nereye koycaz ...
evet hepsini indirip çıkart alttaki 2 tane olanlar yani 796 mb olanlar tek link. diğer 4 tanesi 4 partdataların hepsinimi indiricem