Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

killalee

killalee

Üye
Öncelikle S.a Ben Android e yeni geçtim de oyunlar hakkında pek birşey bilmiyorum.Şimdi bu konuda bir sürü link verilmiş.ben bunlardan hangilerini indiricem yada hepsini mi indiricem.hepsini indirirsem nasıl yüklicem. ayrıca bu telefon da oynanan bir oyun olmasına ragmen dosyalar neden bu kadar büyük boyutta. yaklaşık 3gb ediyor :S

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaslar Oyunun data dosyasını pc den tele atamıyorum tam yuzde yuz oluyor hata veriyor durduruldu kopyalanamadi gibi birsey yaziyor sebebi ne olabilir? Telefondan rar dosyasını actigimdada uzerine yazamıyor diye hata veriyor

Evet bu sorun var farklı bir obb klasörü oluşturup onun içine attıktan sonra telefon üzerinden gerekli yere kopyalarak yapabilirsin :oke:

Öncelikle S.a Ben Android e yeni geçtim de oyunlar hakkında pek birşey bilmiyorum.Şimdi bu konuda bir sürü link verilmiş.ben bunlardan hangilerini indiricem yada hepsini mi indiricem.hepsini indirirsem nasıl yüklicem. ayrıca bu telefon da oynanan bir oyun olmasına ragmen dosyalar neden bu kadar büyük boyutta. yaklaşık 3gb ediyor :S

Oyunun içeriği ve grafikleri oldukça dolu o yüzden boyut büyük. Apk dosyasını ve data dosyalarını indirmen gerekiyor. Data dosyalarını part haline ve tek link halinde ekledim isteğine göre indirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
NobLe

NobLe

Üye
Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: ANIL
NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Onlineye girebiliyordm ilk yukledigimde smdi girilmiyor :(

- - - Eklendi - - -

Onlineye girebiliyordm ilk yukledigimde smdi girilmiyor :(

eryaman

eryaman

Üye
Aynı sorunu yaşıyorum bende krds çözüm bulursan mesaj astana bende bulursam sana atarm

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
Valla kaldirip google playden satn aldm en rahati bu!

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Evet bu sorun var farklı bir obb klasörü oluşturup onun içine attıktan sonra telefon üzerinden gerekli yere kopyalarak yapabilirsin :oke:

Oyunun içeriği ve grafikleri oldukça dolu o yüzden boyut büyük. Apk dosyasını ve data dosyalarını indirmen gerekiyor. Data dosyalarını part haline ve tek link halinde ekledim isteğine göre indirebilirsin.

Paylasim icin tesekkrler dostum

Oyun asphalt7 e gore 5 gömlek ustte bence... diger oyunlarla karsilastiranlarda bence asphalt7 ile karsilastirip yorum yapmali :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
oyok

oyok

Üye
slm arkadaşlar galaxy tab p6800 cihazıma yükledim hiç bir sorun yok çok akıcı bişekilde oynayabiliyorum ama wifiyi açınca arkadaşlarımla oynamak için donuyor ve oyundan atıyor ne yaptıysam olmadı lütfen yardım neden olabilir acaba

Fenerlinasir

Fenerlinasir

Üye
Bu dataların hepsini mi indircez yoksa bi tanesinimi

BurnT

Üye
sdcart ım yok nereye atacağım dosyayı arkadaşlar?

Fenerlinasir

Fenerlinasir

Üye
Tamam anladım ama beceremedim bana hunu anlatsana sana zahmet napcaz netcez nereye koycaz ...

Anil-D

Anil-D

Üye
dataların hepsinimi indiricem

Üst Alt