Buğra
Admin
Ya bu konuyu açanlar belirtmiyorlar ki hangi telefonlara uyumlu olduğunu. Peki, Android marketten indirsek yüklesek olmuyor mu?
Ya bu konuyu açanlar belirtmiyorlar ki hangi telefonlara uyumlu olduğunu. Peki, Android marketten indirsek yüklesek olmuyor mu?
Hayir illa onlari almaniz gerekmiyor ama cihaz alirken cihazin donanimsal ozellikleeine dikkat etmelisiniz
Ram
İslemci hizi
Cekirdek sayisi
Gpu(grafik karti modeli)
Bilgisayar gibi dusunebilirsiniz
Ama o özellikler Galaxy S3 veya Galaxy S4'te yok mu? Peki benim telefona uyumlu değilse ne yapacağım? Oyundan vazgeçmek zorunda mıyım yani?
Ama o özellikler Galaxy S3 veya Galaxy S4'te yok mu? Peki benim telefona uyumlu değilse ne yapacağım? Oyundan vazgeçmek zorunda mıyım yani?
Atrixin acmasi lazim benceacaba
NVIDIA tegra 2 işlemci olduğu için kapanıyo olabilir mi o kadar kotu mu bu işlemci?
dual core 1000mhz.
Atrixin acmasi lazim bence
Sorun nedir? İlk acilista internete bagli olun wifi acik olsun
Hangi telefonla uyumlu oldugunu kimse bilemez
Marketten indiremezsiniz sizin cihazla uyumlu degildir.
Marketin indiremezsin dediği şeyleri çalıştırdığımı biliyorum, market bu konuda pek güvenilir değil, ne yazık ki.
- - - Eklendi - - -
Cadillac34 senin telefonun modeli ne ki? Oyunu açıyordur belki?
Düzenleme: tamam ace'ymiş gördüm. İlla S3 ya da s4 alacak değilsin zaten buradan kaybediyoruz. Vaktinde ace alarak ne yazık ki hata etmişsin. Çok kişi yaptı bu hatayı. Ne yazık ki yapacak bir şey yok.
Peki ne yapacağız? Hata etmişsek yine yeni telefon almak şart. Zaten üretici firmanın istediği de bu değil mi?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca, bu hatalar Need For Speed oyunlarında da oluyor. Bir tek Hot Pursuit hariç.
- - - Eklendi - - -
Bu hatalar Need For Speed için de geçerli mi acaba? Neden Hot Pursuit hata vermeden yüklendi? Ve bende oynadım.
Arkadaşlar bende lg optimus 4x var apk kurdum ancak sd kart android içinde obb diye dosya yok nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
yeni klasor
yeni klasor adini değıştir obb yap oraya at
apk kurdum sd android içine yeni klasör açtım obb diye indirdiğim klasörü onun içine attım oyunu açtım ama açılmıyor oyundan çıkıyor
hayır ben hafıza kartına yapmıştım bide telefon hafızasına deniyim
sd dediğin telefon hafızası olacak?
hayır ben hafıza kartına yapmıştım bide telefon hafızasına deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?