fatih165
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba;
Asphalt 8: Airborne apk+obb dosyasını indirdim.
sd/Android/obb ye attıyorum pc den sonra telefondan girip oyunu açmaya çalıştığımda oyun hata veriyor. hafıza kartında yer yok diye yine telefon hafızasında açmaya çalışıyor. bunu nasıl sd kart ( hafıza kartında çalıştıracam) acil yardım lütfen.
Telefon HTC Desire SV ( Son Asphalt 8: Airborne sürümü apk data telefona nasıl atayım direk indiremiyorum telefon hafızası 1 yer var sd 8 gb lütfen yardım edin )
Arkadaşlar android ile ilgili fazla bilgim yok apk ve obb dosyasını indirip direk sd( hafiza kartına attım ) son apk kurdum yer yok hatası verdi yaptığım işlem bu ? Data dediğiniz farklı bi dosyami apk ve obb haricinde ? Eğer son güncelleme yi içeren apk ve obb veya data artık ne gerekiyorsa indirebilecegim link varsa verirmisiniz ? Neyi nasıl yapicam lütfen yardım edin ?
Data dosyasının boyutu yüksek değil mi tlfun hafızası 1 gb yani ? Hafıza kartına atsam olmuyor mu ? Ayrıca bu data obb dosyasından farklimi ?
Gk to sd root istiyor tlf root suz pcden data yi ve obb yi sd de nereye aticam ? Ve sağlam yukleyebilecegim bi yer soylermisiniz son çıkan sürümünü.
Peki bu root olayını nasıl yapicam ayrıca root yapınca garanti dışı oluyormuş diyelim rootladim roottan sonra yine eski haline çevirme şansımız varmı ? Ve sizce tlfu rootlamalimiyim?Dostum tel hafizasi 1gb. Oyun 2gb yani root yoksa olmaz
Peki bu root olayını nasıl yapicam ayrıca root yapınca garanti dışı oluyormuş diyelim rootladim roottan sonra yine eski haline çevirme şansımız varmı ? Ve sizce tlfu rootlamalimiyim?
Yardımların icin teşekkürler...Tel modelini yazarak uygun root konusunu bulabilirsin
Roottan nen de ejdiseleniyordum ama attim garanti de vardi gitti eskiden asphalt yukleyemiyodum vile ama gta vice san a. Asphalt var ama asphalt rootlularda sprun cikartiyor ben de onu ariyorumPeki bu root olayını nasıl yapicam ayrıca root yapınca garanti dışı oluyormuş diyelim rootladim roottan sonra yine eski haline çevirme şansımız varmı ? Ve sizce tlfu rootlamalimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?