Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi

Bu linkleri kullanabilirsiniz.

APK Dosyası

SD Dosyası

police6734

police6734

Üye
arkadaşlar htc sensation xe için hangisini indirmemiz gerekir.Yardımcı olursanız sevinirim...

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar htc sensation xe için hangisini indirmemiz gerekir.Yardımcı olursanız sevinirim...

Üstteki linkler birçok modele uygun oradan indirebilirsiniz ancak oyunda şuan için kısıtlama var uygulama üzerinden sd çekme ve lisans doğrulaması yapamıyorsunuz.

masarati

masarati

Üye
Gameloft Asphalt 7 oyununa serverleri üzerinden bloke koymuş.
Şuan için oyun üzerinden sd dosyası indirme veya lisans işlemi yapılamıyor.

Tüm Ekranlar İçin:

GLZip_2.1:

GLZip_2.1 Vista_Win7

Yükleme Ayrıntıları
1-Oyunu Kurun
2-Wifi yardımıyla sd dosyasını indirin ve çalıştırın

veya

LWW/HVGA (480×320 Ekranlar)

Desire HD/WVGA (800×480 Ekranlar)

Xperia Neo V/FWVGA (854×480 Ekranlar)

Yukarıda verilen ekran çözünürlüklerinden hangisi telefonunuzla uyuymluysa onun dosyasını indirin ve GlZip yardımıyla klasöre çıkartın.
Daha sonra içindekileri sdcard/android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files konumuna kopyalayın ve oyunu çalıştırın.

Beyaz yol hatası alanlar için bir çözüm
Modifiye edilmiş dosyayı sdcard/android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files/data/DeviceConfig klasöründeki ile değiştirin ve oyunu yeniden açın
WVGA (800×480 Ekranlar)
şunun kurulumunu anlatacak arkadaş yokmu 2 defa indirdim çalışmadı detaylı anlatım bekliyoruz

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
WVGA (800×480 Ekranlar)
şunun kurulumunu anlatacak arkadaş yokmu 2 defa indirdim çalışmadı detaylı anlatım bekliyoruz

Sorun anlatımdan kaynaklı değil en üstteki yazı ile alakalı gameloft oyunu engellemiş sd dosyası inmiyor ve lisans kontol gerçekleşmiyor. Bana kalırsa artık oyunu kurmaya çalışmayın.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sanırım APK dosyası Gameloft tarafından banlanmış, servera dahi bağlanamıyor ve dolayısıyla wifi üzerinden sd data'yı doğrulayamıyor.

mahirbs

Üye
bu oyunu harika ben şuanda 97 yıldız yaptım bütün bölümleri bitirip araba açıcam ve online yarışlarda huhuuu :D :D Htc desire z de sorunsuz çalışıyor paylaşım için saol

halis18

halis18

Üye
A problem occurred and the download could not be completed successfully diye bir hata aldım
serverler kapalı olduğundan mıdır

41harun41

Üye
teşekkürler

4yhan

4yhan

Üye
Arkadaşlar server kapalı olduğu için sanırım dosyaları kontrol edemiyor sürekli indirmemi istiyor. Kısaca oyunu acamadım açan arkadaşlarda WİFİ yada 3G üzerinden dosya kontrolünü nasıl aşmışlar anlatırlarsa seviniriz...

mademan05

Üye
malesef şu an oyun wifi den inmiyor 2 saat uğraştım boşuna uğraşmayın

4yhan

4yhan

Üye
Üstteki linkler birçok modele uygun oradan indirebilirsiniz ancak oyunda şuan için kısıtlama var uygulama üzerinden sd çekme ve lisans doğrulaması yapamıyorsunuz.

Linsans doğrulaması ve data kontrolu yapılamayan bir oyunu nasıl açmayı düşünüyorsunuz. 3 gündür deniyorum olmuyor. Yapabildi iseniz bizlere de anlatırmısınız. Teşekkür ederim...

canaytekin

canaytekin

Üye
Linsans doğrulaması ve data kontrolu yapılamayan bir oyunu nasıl açmayı düşünüyorsunuz. 3 gündür deniyorum olmuyor. Yapabildi iseniz bizlere de anlatırmısınız. Teşekkür ederim...
konu ılk acıldıgı bi kac gun ıcerısınde sorun yoktu apk de yanı gameloft kısıtlamamıstı ama bu zmnlarda kımse acamıyor buyuk ıhtımalle oyunun orjınalını beklıcez mecburen oda ne zmn cıkar allah bılır

• Beğen
Tepkiler: THR
byslmdq

byslmdq

Üye
Çoook şükür buldum sonunda emeğine sağlık :)

H.T.C.

Üye
Şu an serverler kapalı diye lisans doğrulaması yapamıyorsak orijinal olarak alsak da mı oyuna giremeyeceğiz.

metok_81

Üye
tsk

- - - Eklendi - - -

tsk

PriZm

PriZm

Üye
Gameloft ne zaman çıkartmayı düşünüyor şu oyunu ? :@

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Gameloft ne zaman çıkartmayı düşünüyor şu oyunu ? :@

Ah bi bilsek:angry: Twitter'da defalarca sordum ama hiçbir hesaptan cevap gelmiyor.
Adamalar bizi takmıyor bile onlara IOS yetiyor sanırım:@

canaytekin

canaytekin

Üye
Ah bi bilsek:angry: Twitter'da defalarca sordum ama hiçbir hesaptan cevap gelmiyor.
Adamalar bizi takmıyor bile onlara IOS yetiyor sanırım:@
dostum ben salladım artık asphalt 7 yı su most wanted cıksın baska bısey ıstemıyorum adamlar kafa gecıyor resmen su oyunu androıde stabılıte etmek bu kadar zor olabılırmı

legolas29

legolas29

Üye
Vay arkadaş 1 hafta android e bakmadım asphalt 7 çıkmış.Peki bu her çözünürlükte çalışıyormu :P

Üst Alt