THR
Üye
s3 e hangisi
Bu linkleri kullanabilirsiniz.
APK Dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SD Dosyası
s3 e hangisi
arkadaşlar htc sensation xe için hangisini indirmemiz gerekir.Yardımcı olursanız sevinirim...
WVGA (800×480 Ekranlar)Gameloft Asphalt 7 oyununa serverleri üzerinden bloke koymuş.
Şuan için oyun üzerinden sd dosyası indirme veya lisans işlemi yapılamıyor.
Tüm Ekranlar İçin:
GLZip_2.1:
GLZip_2.1 Vista_Win7
Yükleme Ayrıntıları
1-Oyunu Kurun
2-Wifi yardımıyla sd dosyasını indirin ve çalıştırın
veya
LWW/HVGA (480×320 Ekranlar)
Desire HD/WVGA (800×480 Ekranlar)
Xperia Neo V/FWVGA (854×480 Ekranlar)
Yukarıda verilen ekran çözünürlüklerinden hangisi telefonunuzla uyuymluysa onun dosyasını indirin ve GlZip yardımıyla klasöre çıkartın.
Daha sonra içindekileri sdcard/android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files konumuna kopyalayın ve oyunu çalıştırın.
Beyaz yol hatası alanlar için bir çözüm
Modifiye edilmiş dosyayı sdcard/android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files/data/DeviceConfig klasöründeki ile değiştirin ve oyunu yeniden açın
WVGA (800×480 Ekranlar)
şunun kurulumunu anlatacak arkadaş yokmu 2 defa indirdim çalışmadı detaylı anlatım bekliyoruz
Üstteki linkler birçok modele uygun oradan indirebilirsiniz ancak oyunda şuan için kısıtlama var uygulama üzerinden sd çekme ve lisans doğrulaması yapamıyorsunuz.
konu ılk acıldıgı bi kac gun ıcerısınde sorun yoktu apk de yanı gameloft kısıtlamamıstı ama bu zmnlarda kımse acamıyor buyuk ıhtımalle oyunun orjınalını beklıcez mecburen oda ne zmn cıkar allah bılırLinsans doğrulaması ve data kontrolu yapılamayan bir oyunu nasıl açmayı düşünüyorsunuz. 3 gündür deniyorum olmuyor. Yapabildi iseniz bizlere de anlatırmısınız. Teşekkür ederim...
Gameloft ne zaman çıkartmayı düşünüyor şu oyunu ?![]()
Twitter'da defalarca sordum ama hiçbir hesaptan cevap gelmiyor. 
dostum ben salladım artık asphalt 7 yı su most wanted cıksın baska bısey ıstemıyorum adamlar kafa gecıyor resmen su oyunu androıde stabılıte etmek bu kadar zor olabılırmıAh bi bilsekTwitter'da defalarca sordum ama hiçbir hesaptan cevap gelmiyor.
Adamalar bizi takmıyor bile onlara IOS yetiyor sanırım![]()