Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğimiz sd dosyasını başka türlü açamazmıyız..amz uzantılı dosya nasıl açılır?

AMZ dosyasını GLZip programıyla açacaksınız. Birinci mesajda linki mevcut oradan indirebilirsiniz.

canaytekin

canaytekin

Üye
THR kardesım sana bısey sorcam konu dısı ama bnde amazıng spıderman yukluydu bıraz oynadım falan ama grafıklerde parlama efektlerı falan yoktu bıde kasılıyodu sendede boyle bısey oldumu satın almadım cracklı bı surum buldum oyle oynadım

- - - Eklendi - - -

yanı ıos gamplay dekı grafıklerle fark vardı bıraz

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
THR kardesım sana bısey sorcam konu dısı ama bnde amazıng spıderman yukluydu bıraz oynadım falan ama grafıklerde parlama efektlerı falan yoktu bıde kasılıyodu sendede boyle bısey oldumu satın almadım lı bı surum buldum oyle oynadım

- - - Eklendi - - -

yanı ıos gamplay dekı grafıklerle fark vardı bıraz

Parlama efekti varmıydı hatırlamıyorum ama oyunda fazla bir kasılma hissetmedim.
Her açılışta lisans kontol istemesinden dolayı oyunu sadece WiFi ile bağlı olduğunda oynabildim. Bu nedenle pek deneme imkanım olduğu söylenemez ve sürekli wifi istemesi siniz bozucu olduğundan geri sildim.

canaytekin

canaytekin

Üye
aynen peki hic 1 saat kadar falan oynadınmı telefon ısındıktan sonra zaten kasılma oluyor bıraz

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
aynen peki hic 1 saat kadar falan oynadınmı telefon ısındıktan sonra zaten kasılma oluyor bıraz

Çalıştığım için oyunu sadece evde wifi açıkken oynayabiliyordum ancak o kadar uzun denemedim. Bu nedenle bilemiyorum.

canaytekin

canaytekin

Üye
tesekkur ederim cevapların ıcn

oqlahoma

Üye
Ben Ideos X5 ime indirdim 1gb dosya oyunu açtım berbat grafikler sonra başka bir apk denedım 2.3 gb dosya indirdi harika grafikler ve hic takılmıyor.
link atarmısın bende berbattı

canaytekin

canaytekin

Üye
link atarmısın bende berbattı
dostum o buyuk ıhtımalle fake bende mesaj attım dun onlıne olmasına ragmen cevap atmadı ve kendı actıgı konuda apk dosyasını paylasmıs ondada bı fark yok

oqlahoma

Üye
dostum o buyuk ıhtımalle fake bende mesaj attım dun onlıne olmasına ragmen cevap atmadı ve kendı actıgı konuda apk dosyasını paylasmıs ondada bı fark yok
o zaman gerceğini bekliyecez :)

sek00

sek00

Üye
Arkadaşlar. Bu oyunu mu nfs oyunları mı daha iyi sizce? 1den fazla yarış oyunu yüklemek istemiyorum. hafıza sıkıntım var.

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar. Bu oyunu mu nfs oyunları mı daha iyi sizce? 1den fazla yarış oyunu yüklemek istemiyorum. hafıza sıkıntım var.

Bu oyun aslında birçok yönden iyi ancak şuanki sürümde sorun var onun için Google Play'de yayınlanmasını bekle.
NFS Most Wanted ekim'in sonlarına doğru çıkacak o nedenle bunu yüklemek daha mantıklı :) NFSMW çıktığında da beğenirsen bunu siler onu kurarsın.

• Beğen
Tepkiler: sek00
sek00

sek00

Üye
Bu oyun aslında birçok yönden iyi ancak şuanki sürümde sorun var onun için Google Play'de yayınlanmasını bekle.
NFS Most Wanted ekim'in sonlarına doğru çıkacak o nedenle bunu yüklemek daha mantıklı :) NFSMW çıktığında da beğenirsen bunu siler onu kurarsın.
:tşk:

canaytekin

canaytekin

Üye
değilmi? :) rockstar dan sonra gloft ta gozumden düştü
aynen valla insallah cıkacak olan most wanted oyunundada boyle grafık sacmalıkları gormeyız ama asphalt 7 ile most wanted aynı zmnda cıkar gıbıme gelıyor asphalt bya bekletecek bızı

PriZm

PriZm

Üye
Most Wanted Asphalt serisinden çok daha iyi olacak.inanın bana.

enes-1907

enes-1907

Üye
ya zaten bence hot purcuit asphalt 6 dan iyiydi most wanted da asphalt 7 den daha iyi olur

canaytekin

canaytekin

Üye
bencede daha ıyı olacak ama most wanted gelene kadar asphalt 7 ile zmn gecırırdık en azından offical surum cıksa bı

eXTreMe_

Üye
emegeine sağlık ama bu aspalth serisi hiçbir işe yaramayan oyun millet nasıl bekliyo bunu hepsi aynı :)) dandik araba vermiş RANGE lerle yarışıyon yeni fak atıyon tur bindiriyon :)) zaman kaybı 5 para etmez

Üst Alt