THR
Üye
İndirdiğimiz sd dosyasını başka türlü açamazmıyız..amz uzantılı dosya nasıl açılır?
AMZ dosyasını GLZip programıyla açacaksınız. Birinci mesajda linki mevcut oradan indirebilirsiniz.
İndirdiğimiz sd dosyasını başka türlü açamazmıyız..amz uzantılı dosya nasıl açılır?
THR kardesım sana bısey sorcam konu dısı ama bnde amazıng spıderman yukluydu bıraz oynadım falan ama grafıklerde parlama efektlerı falan yoktu bıde kasılıyodu sendede boyle bısey oldumu satın almadım lı bı surum buldum oyle oynadım
- - - Eklendi - - -
yanı ıos gamplay dekı grafıklerle fark vardı bıraz
aynen peki hic 1 saat kadar falan oynadınmı telefon ısındıktan sonra zaten kasılma oluyor bıraz
link atarmısın bende berbattıBen Ideos X5 ime indirdim 1gb dosya oyunu açtım berbat grafikler sonra başka bir apk denedım 2.3 gb dosya indirdi harika grafikler ve hic takılmıyor.
dostum o buyuk ıhtımalle fake bende mesaj attım dun onlıne olmasına ragmen cevap atmadı ve kendı actıgı konuda apk dosyasını paylasmıs ondada bı fark yoklink atarmısın bende berbattı
o zaman gerceğini bekliyecezdostum o buyuk ıhtımalle fake bende mesaj attım dun onlıne olmasına ragmen cevap atmadı ve kendı actıgı konuda apk dosyasını paylasmıs ondada bı fark yok

ne zmn cıkar allah bılıro zaman gerceğini bekliyecez![]()
Arkadaşlar. Bu oyunu mu nfs oyunları mı daha iyi sizce? 1den fazla yarış oyunu yüklemek istemiyorum. hafıza sıkıntım var.
NFSMW çıktığında da beğenirsen bunu siler onu kurarsın.Bu oyun aslında birçok yönden iyi ancak şuanki sürümde sorun var onun için Google Play'de yayınlanmasını bekle.
NFS Most Wanted ekim'in sonlarına doğru çıkacak o nedenle bunu yüklemek daha mantıklıNFSMW çıktığında da beğenirsen bunu siler onu kurarsın.

değilmi?ne zmn cıkar allah bılır
rockstar dan sonra gloft ta gozumden düştüaynen valla insallah cıkacak olan most wanted oyunundada boyle grafık sacmalıkları gormeyız ama asphalt 7 ile most wanted aynı zmnda cıkar gıbıme gelıyor asphalt bya bekletecek bızıdeğilmi?rockstar dan sonra gloft ta gozumden düştü