Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

Whispeя

Whispeя

Üye
Ben Ideos X5 ime indirdim 1gb dosya oyunu açtım berbat grafikler sonra başka bir apk denedım 2.3 gb dosya indirdi harika grafikler ve hic takılmıyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
bu nasıl asphalt be ıphone da oynadım böyle değildi daha kaliteliydi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sağol.

canaytekin

canaytekin

Üye
Ben Ideos X5 ime indirdim 1gb dosya oyunu açtım berbat grafikler sonra başka bir apk denedım 2.3 gb dosya indirdi harika grafikler ve hic takılmıyor.
dostum o apk yı nerden bulduysan lınk atarmısın cok sevınırım bı de ındırdıgın sıteyıde

- - - Eklendi - - -

eger bendede sorunsuz olursa herkes o apk den dener super olur

- - - Eklendi - - -

bu arada beyler konu dısı ama adobe fırması flash player destegını 15 agustosdan sonra kaldırıyor ve bundan sonra cıkcak yenı androıd surumlerınde flash player kullanılmayacak su anda yenı cıkan jelly bean surumundede flash player yok aynı ios gıbı oldu :(

sadikbircan

Üye
galaxy w ya yukledim ve sd dosyalarini wifi uzerinden indirdim ama grafikler biraz kotu gunduz yarislarinda yol biraz fazla parlak kontrastin ve parlakligin ayarlanmaya ihtiyaci var.Ayrica arabalar yanlardan basik duruyor sanki genis ekran bir goruntu yanlardan bastirilmis gibi bir his veriyor ve birde gorseller hic ic acici degil java oyunlara benzer goruntu bozukluklari var

edit: arkadaşlar yeni bir dosya buldum

içinde titanium backup dosyalarıda var oyundan atnlar deneyebilir.kendim yükledim ve yoldaki parlamalar ve araçlardaki basıklık gitti ama hala grafikler pek iyi sayılmaz

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
senn actıgın konudakı asphalt 7 apksını ındırdım aynı hıc bı fark yok ???

devilmy

devilmy

Üye
1. Yaris bitti. 2. Gectim oyundan atti..

__xXx__

__xXx__

Üye
gameloft bize resmen küfretti

• Beğen
Tepkiler: THR ve CV-Aurora
FeC!

FeC!

Üye
Ulan bende sevindim ya :( Duygularımla oynadınız. :(

• Beğen

meh1996

Üye
Merhabalar hocam ilk önce emeğine sağlık. Benim elimde asus sl 101 tablet var bu konulardaki oyunlar olur mu acaba ?

lionn38

lionn38

Üye
Dostum ben oyunu yükledim. Wifi ile telefon sd dosyasını kendi indirdi ancak oyuna girdiğimde yollar beyaz renkte. Asfalt kısımlar yani. Daha doğrusu bütün zemin rengi beyaz. Ama binalar vs diğer herşey normal. Hafifte kasılma var. Telefon s2.

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar hocam ilk önce emeğine sağlık. Benim elimde asus sl 101 tablet var bu konulardaki oyunlar olur mu acaba ?

Kusura bakma bu konuda bilgim yok birşey diyemeyeceğim. İsterseniz bir deneyin.

Dostum ben oyunu yükledim. Wifi ile telefon sd dosyasını kendi indirdi ancak oyuna girdiğimde yollar beyaz renkte. Asfalt kısımlar yani. Daha doğrusu bütün zemin rengi beyaz. Ama binalar vs diğer herşey normal. Hafifte kasılma var. Telefon s2.

Aynı problemi bende yaşıyorum bunun şuanda bir çözümü yok.
Bu arada oyunu dosyalarını incelereken şunu farkettim bazı dosya isimleri test olarak geçiyor ve bazı metin belgelerinin içinde ise iPhone,iPad,3S,4S yazıyor gameloft iphone versiyonunu bize mi uyarlamaya çalışmış anlamadım. Şu haliyle diyeceğim tek şey berbatbir oyun olurdu birkaç şanslı arkadaş dışında uygulama düzgün açılmadı. Muhtemelen bu sürüm beta ve bizim biraz daha beklememiz gerekecek.

• Beğen

egn396

Üye
galaxy s3 için hangisini indirmem lazım?saygılar

kaaanp

Üye
Htc desire hd yukledim bende dorun yok

PME 4L

PME 4L

Üye
Oyun daha beta asamasında bekleyin markette yerini alsın

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Oyun daha beta asamasında bekleyin markette yerini alsın

Bende aynı fikirdeyim.
Oyunu şu haliyle oynamanın hiçbir anlamı ve tadı yok biraz daha beklememiz lazım ancak böyle giderse de bekleye bekleye ağaç olmamız yakındır :D

mraz

mraz

Üye
İndirdiğimiz sd dosyasını başka türlü açamazmıyız..amz uzantılı dosya nasıl açılır?

Üst Alt