chainfire 3D yükleyerek per app OpenGL settings den asphalt 7 unroll textures, nvidia plugin, dump shaders, depth buffer-24 bit, MSAA-4x MSAA seçerek daha bi zevkli oluyor oyun
Hocam acaba oyunun grafikleri ayarlarla oynayıp arttırabilirmiyiz böyle textureler çamur gibi karton gibi herşey ayarları fule alan bi config dosyası falan varsa link verirseniz sevinirim
Hocam acaba oyunun grafikleri ayarlarla oynayıp arttırabilirmiyiz böyle textureler çamur gibi karton gibi herşey ayarları fule alan bi config dosyası falan varsa link verirseniz sevinirim
Bir ay ertelemeli olsa da sonunda çıktı demek. Fiyatı da AppStore'daki gibi 0,99 yapmışlar gerçekten çok iyi ama ben burdaki apk dosyasıyla oynunu bitirdim. Şimdi bunu satın alsam mı almasam mı bilemedim ayrıca farkettiğim kadar gameloft artık oyun verilerini sunucularına kaydediyor ama bunu yükleyince veriler sıfırlanmasın.
Bir ay ertelemeli olsa da sonunda çıktı demek. Fiyatı da AppStore'daki gibi 0,99 yapmışlar gerçekten çok iyi ama ben burdaki apk dosyasıyla oynunu bitirdim. Şimdi bunu satın alsam mı almasam mı bilemedim ayrıca farkettiğim kadar gameloft artık oyun verilerini sunucularına kaydediyor ama bunu yükleyince veriler sıfırlanmasın.
0,99 $ . fiyatı çok uygun aslında.ben PowerAMP programına 4,99 $ vermiştim.ama hak ediyormu ediyor.inşallah bu official sürümde grafik ve optimizasyon sorunlarını gidermişlerdir.
Arkadaşım GLZip ile açacaksın ancak bu programı çalıştırabilmek için bilgisayarında java yazılımı olması gerekir.
Ayrıca tekrar hatırlatayım GLZip çalıştırılabilir java dosyasıdır bu nedenle normal windows programları gibi açacaksın (üzerine gelip çift tık yapman yeterli)
Bu arada oyun resmi olarak yayınlandı fiyatıda bana kalırsa çok makul 2 TL'den az eğer imkanın varsa satın al ve böyle işlerle uğraşmana gerek kalmaz.