KayraBey Üye Konu Sahibi Pandemic : Konu açıp linkleri sağlam tutmak zor iştir ama bunu bu şekilde ifade etmeniz yanlış.Link kırık ise şikayet ediniz.Biz gerekeni yaparız. Hackless : Sinirlerimize biraz daha hakim olmamız yararımıza olur.Linkleri en kısa sürede yenilersen sevinirim.
Pandemic : Konu açıp linkleri sağlam tutmak zor iştir ama bunu bu şekilde ifade etmeniz yanlış.Link kırık ise şikayet ediniz.Biz gerekeni yaparız. Hackless : Sinirlerimize biraz daha hakim olmamız yararımıza olur.Linkleri en kısa sürede yenilersen sevinirim.
cukuleaks Üye KayraBey' Alıntı: Pandemic : Konu açıp linkleri sağlam tutmak zor iştir ama bunu bu şekilde ifade etmeniz yanlış.Link kırık ise şikayet ediniz.Biz gerekeni yaparız. Hackless : Sinirlerimize biraz daha hakim olmamız yararımıza olur.Linkleri en kısa sürede yenilersen sevinirim. Genişletmek için tıkla ... yok ahmet abi linkleri yenileyemiyecem kusura bakma. artık canıma tak ettirdiler. Konu kapanması gerekiyorsa kapansın silinmesi gerekiyorsa silinsin hiç farketmez.
KayraBey' Alıntı: Pandemic : Konu açıp linkleri sağlam tutmak zor iştir ama bunu bu şekilde ifade etmeniz yanlış.Link kırık ise şikayet ediniz.Biz gerekeni yaparız. Hackless : Sinirlerimize biraz daha hakim olmamız yararımıza olur.Linkleri en kısa sürede yenilersen sevinirim. Genişletmek için tıkla ... yok ahmet abi linkleri yenileyemiyecem kusura bakma. artık canıma tak ettirdiler. Konu kapanması gerekiyorsa kapansın silinmesi gerekiyorsa silinsin hiç farketmez.
cukuleaks Üye KayraBey' Alıntı: Tamam ben linkleri yeniledim.Konuyu yeniden düzenledim. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abi zahmet etmene gerek yoktu
KayraBey' Alıntı: Tamam ben linkleri yeniledim.Konuyu yeniden düzenledim. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim abi zahmet etmene gerek yoktu
KayraBey Üye Konu Sahibi HacKLess' Alıntı: teşekkür ederim abi zahmet etmene gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... İşimiz
prens_12345 Üye Kardeşim checking license diyor oyundan atıyor aynı Spiderman gibi telefon note 2 . .
strange_63 Üye ya şimdi benim anlamadığım bişi var arkadaşlar bütün partları mı indirecez bi yardım etseniz..
Ziya Aygün Üye strange_63' Alıntı: ya şimdi benim anlamadığım bişi var arkadaşlar bütün partları mı indirecez bi yardım etseniz.. Genişletmek için tıkla ... 5part oyunun sd dosyası 1part oyunun patch dosyası 1 parça da apk dosyası kardeşim. - - - Eklendi - - - samsungta atıyor videodan sonra
strange_63' Alıntı: ya şimdi benim anlamadığım bişi var arkadaşlar bütün partları mı indirecez bi yardım etseniz.. Genişletmek için tıkla ... 5part oyunun sd dosyası 1part oyunun patch dosyası 1 parça da apk dosyası kardeşim. - - - Eklendi - - - samsungta atıyor videodan sonra
Furkan AcePlus Üye Arkadaşlar bende sd card varda oyun oraya yüklenirmi? modern combat 3 asphalt 6 six guns nova 3 felan yüklendi ama buda yüklenirmi?
Arkadaşlar bende sd card varda oyun oraya yüklenirmi? modern combat 3 asphalt 6 six guns nova 3 felan yüklendi ama buda yüklenirmi?
Ziya Aygün Üye Furkan AcePlus' Alıntı: Arkadaşlar bende sd card varda oyun oraya yüklenirmi? modern combat 3 asphalt 6 six guns nova 3 felan yüklendi ama buda yüklenirmi? Genişletmek için tıkla ... O olay bende de var sd karta kurulanlar sanırım Gemoloft oyunları sadece.
Furkan AcePlus' Alıntı: Arkadaşlar bende sd card varda oyun oraya yüklenirmi? modern combat 3 asphalt 6 six guns nova 3 felan yüklendi ama buda yüklenirmi? Genişletmek için tıkla ... O olay bende de var sd karta kurulanlar sanırım Gemoloft oyunları sadece.