Asphalt 7: Heat v1.0.4( APK + DATA)

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 7: Heat v1.0.4( APK + DATA)
SÜRÜM : SON SÜRÜM
V1.0.4

Dünyanın en popüler otomobil üreticilerinin elinden çıkan 60 farklı harikulade modellemelerinin yer aldığı Asphalt 7: Heat, Hawaii, Paris, London, Miami ve Rio caddelerinde geçen yarışlardan oluşuyor. Beş kişiye kadar yerel bağlantı üzerinde çoklu oyuncu desteği sunabilen oyunda tüm bu şehirleri, kendileriyle simgeleşmiş görüntüleriyle birlikte ve oldukça gerçekçi bir biçimde görüntülemek mümkün.

6 farklı oyun türünde kullanıcıları 150 farklı yarışa dahil edebilen yeni Asphalt, Yeni iPad ile gelen retina ekran teknolojisini destekleyerek mükemmel görüntüler ortaya koyuyor. Kısacası Asphalt 7: Heat aldığı küçük ücretin hakkını fazlasıyla verebilen oldukça başarılı bir araba yarışı olarak mağazadaki yerini alıyor.
Ekran Görüntüleri

Trailer Videosu

Kurulum:

• Her iki dosyayıda indirin.
  • Data (com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM) dosyasını .zip'ten çıkarıp telefonunuzun sdcard/Android/obb bölümünün içerisine atınız.
  • PATCH DOSYASI OLAN ADD OBB ADLI KLASÖRÜ;
  • sdcard/Android/Obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM içerisine atınız.
  • Ardından .apk dosyasını kurunuz.
  • Oyunu ilk açışta internete bağlı olmalısınız.

ASPHALT 7: HEAT (DATA)
(Tüm partları aynı klasöre indirip ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkart diyerek .rar dan çıkarma işlemini tamamlayın ve dosyayı telefonunuzun hafıza kartında Android/obb klasörü içerisine atınız.)

(Data dosyası yüklenince obb üzerine eklenecek dosya)

• Beğen
Tepkiler: lazzow

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu forumda mevcut fakat alternatif olması sebebiyle onaylıyorum.

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadim dayı

sprstr1907

Üye
Xperia Ste calıstıramıyorum beyler uyumlu değil mi?

deathclock1

deathclock1

Üye
daha net bir açıklama yaparmısın kardeş
kuramadım bendemi hata bilmiyorum ama
herşeyi doğru yaptım tek sorun varsa
ADD OBB dosyalar kafamı karıştırdı hiç bi dosyadan ADD OBB die bir dosya veya klasör çıkmadı tek obb data çıktı

Atacan-

Atacan-

Üye
Bence bunu kuramayamlar samsumg apps den kurabilirler beleş sadece multiplayer oynuyamazlar.

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim telin rootlu degilse sen bunu illaki telefon hafızasına kurman gerekir.sana add obb klasoru oluştur demiyo bir daha adımları okursan yapabilirsin

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
daha net bir açıklama yaparmısın kardeş
kuramadım bendemi hata bilmiyorum ama
herşeyi doğru yaptım tek sorun varsa
ADD OBB dosyalar kafamı karıştırdı hiç bi dosyadan ADD OBB die bir dosya veya klasör çıkmadı tek obb data çıktı

hocam anlaşılmayacak hiç bir olay yok data dosyasını parttan cıkar tel hafızasındaki android dataya at sonra add obbyide dataya attıgın asphaltın datasına at sonra apkyi kur internetin olan bir yere git apkye gir oyunu oyna

deathclock1

deathclock1

Üye
arkadaşım dediklerinin aynısını yaptım
samsung galaxy s2 kulllanıyorum ama hiç bir işe yaramadı çalışmadı asphalt 7 durduruldu diyor sürekli :S

- - - Eklendi - - -

anlatımda obb ye atıcan demişsin şimdide data ya atıcan demişsin arkadaşım
benmi yanlış okuyorum yoksa anlatım damı sorun var?

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler kardeşim

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim
, bu arada benim tel s Advanced mükemmel bir şekilde oynuyorum sizin mutlaka yanlış yaptığınız bir yer var obbye at pachti klasöründe asfaltın içine at apkyi kur gir telden girdiğim için yanlış yazıyo olabilirim...

Üst Alt