Asphalt 7: Heat v1.0.1 Updated 2012/10/16

Sponsorlu Bağlantılar

ömeryalçın

Üye
öncelikle emeğin için eline sağlık. ben galaxy ace 2 kullanıyorum iki sorunum var
1. oyunun apk dosyasını kuruyorum başlatıyorum oyunu gameloft simgesi geliyor ondan sonra yğkleme ekranı gelmeden kapanıyor
2.telefonumun kullanılabilir hafızası 1 gb ve bazı oyunlarım var bu daj-ha da azaltıyor yani asphaltın sd dosyası sığmıyor telefona bu işi hafıza kardı üzerinden yapma olanağımız yok mu?

sadikbircan

Üye
arakdaşlar benim gibi siyah ekran gelip sonra kapanma sorunu yaşayanlar tegra datalarını denesinler.Adreno & powervr datasında sorun var oyun tanımıyor.Ama tegra dataları ile adreno 205 gpu sorun çıkarmıyor.Çalıştıramayanlar böyle denesin.

sefaeyer

Üye
biraz acarmısın kardes

M@cros

M@cros

Üye
Mali400 tablette çok rahat çalışıyor.

erdi_s

erdi_s

Üye
arakdaşlar benim gibi siyah ekran gelip sonra kapanma sorunu yaşayanlar tegra datalarını denesinler.Adreno & powervr datasında sorun var oyun tanımıyor.Ama tegra dataları ile adreno 205 gpu sorun çıkarmıyor.Çalıştıramayanlar böyle denesin.

Tegra derken mali linkinden mi indirelim usta? Cunku bi andreno bi de mali linki verilmis. Mali ve tegra ayni mi yani

deniz123

deniz123

Üye
:tşk:

tihame

Üye
power vr linki silinmis bilginize

GalaxySII

Üye
Sd Card içinde Andorid/Obb yeri yok. Fakat Telefon hafızasındaki Andorid/Obb yeri mevcut. Oraya attım ve oyun açılıyor. Galaxy SII'de sorunsuz.. Eyvallah kardeşim :)

donanımhaberr

Üye
öncelikle emeğin için eline sağlık. ben galaxy ace 2 kullanıyorum iki sorunum var
1. oyunun apk dosyasını kuruyorum başlatıyorum oyunu gameloft simgesi geliyor ondan sonra yğkleme ekranı gelmeden kapanıyor
2.telefonumun kullanılabilir hafızası 1 gb ve bazı oyunlarım var bu daj-ha da azaltıyor yani asphaltın sd dosyası sığmıyor telefona bu işi hafıza kardı üzerinden yapma olanağımız yok mu?
sorunu çözebildin mi? 8gb sd kart aldım. oyunu sd de açabildin mi??

donanımhaberr

Üye
ace2de açabildin mi??

troy25

troy25

Üye
LİNK ÖLÜ bilader cenaze namazına :off:

cj-rap

Üye
sd dosyası uçmuş , linki yeniler misin ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rapidshare linki silinmiş diğer link çalışıyor arkadaşlar...

ademcevahir

Üye
paylaşan arkadaşın emeğine sağlık motorola atrix cihazımda sorunsuz oynuyorum :)

androidbook

Üye
:tşk:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Atrixte bi tane bile kasma yok maşallah sorunsuz çalişiyor ama oyunu fazla beğenmedim

CABBAR

CABBAR

Üye
bu oyun android 4.1 li 7" tablette de oynanabiliyor mu?

ömeryalçın

Üye
sorunu çözebildin mi? 8gb sd kart aldım. oyunu sd de açabildin mi??
ben de aldım 8 lik kart ama yok olmuyor dosyaların aynı isimleri ile hafıza kartına oluşturdum denedim yine yok. sanırım telefonum oyun konusunda yetersiz :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

ace2de açabildin mi??
açamadım dostum ama sanırım hafıza kartına kurmanın bir yolu varmış, fakat root etmemiz gerekiyor o da işime gelmiyor %100 garanti de vermiyor zaten

- - - Eklendi - - -

paylaşan arkadaşın emeğine sağlık motorola atrix cihazımda sorunsuz oynuyorum :)
atrix bu konuda çok iyi onu almadığıma pişman oldum açıkçası