asphalt 6 nın ismşni değiştirin 7 yapın ikonuda idare edin artık alın size 7 isterseniz iki uğraşmayla ikonda değiştiririz yeter soran olursa da ben bunu çoktan bitirdim dersiniz =)
asphalt 6 nın ismşni değiştirin 7 yapın ikonuda idare edin artık alın size 7 isterseniz iki uğraşmayla ikonda değiştiririz yeter soran olursa da ben bunu çoktan bitirdim dersiniz =)
bunu niye senin yorumun altına yapıyorum bilmiyorum ama benim telefonum oyunları niye geç yüklüyor acaba? Şu yeni çıkam bi oyun varya 47 mb eşya bulma oyunu, 6. saatinde şuan sona yaklaştı saat 16:00 gibi yüklemeyi başlatmıştım ((
SIII nasıl geçen Media Markt'ta inceledim hoşuma gitti
Bu arada oyunu çıkacak diye beklemeyin hatta bundan sonra oyun çıkacak diye beklemeyin..
Kabullenmek ne kadar zor olsada Symbiandan sonra Belle'de bitti.. Gerçi ben N8'i ölüde olsa kullanmaya devam edicem ama sonuç olarak gerçeği kabulleniyorum bitti abi bitti..
Dikkat ettinizmi: Bundan 2 ay önce forumda yeni mesajlar bölümüne tıkladığınızda konuların en az yarısı Symbian 3 Genel - Cihaz Destek - Yazılım Destek bölümlerinden oluşuyordu.. Şimdi görmekte zorlanıyorum.. Bu bile insanların artık Symbian forumlarından çekildiğini gösterir.. Ben bile eskiden ilk olarak Symbian 3 Genel'e bakmadan forumda gezmezdim şimdi uğramıyorum bile Yeni Mesajlar butonuda Symbianın gerçekten öldüğünün kanıtıdır..
Artık fandroidler bile Symbiana gelip çatışma çıkarmıyor onlar bile eski heycanı bulamıyor bizim forumlarda Adamlarda ümidi kesti çünkü bizde artık onlardanız