Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asphalt 7 Grafik problemi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reyunder12
Üye
Konu Sahibi
Asphalt 7 Grafik problemi
Android gingerbread Neo v telefonum var oyunda araba ve yol grafikleri iyi ağaç, binalar berbat nerede o trailerdaki veya resimlerdeki grafikler... nasıl cozucem sorunu? Oyun versiyonu 1.0 torrentten çektim
(DİKKAT:dosyayı atmadan önce Device Config klasörünün yedeğini almanı öneririm.ne olur ne olmaz.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
reyunder12
Üye
Konu Sahibi
Dostum yolladıgın dosyaları tek tek denedim sadece orta çalışıyor o da bendeki grafikler zaten digerlerinde dosyayı attıktan sonra oyunu açınca download düzgün tamamlanamadı deyip indirme yapmak istiyor cepnet pakedinden baglandıgım icin indirme yapmadım indirme olunca mı artıyor grafikler? İndirirse kac mb indirir?
Yenilesem dahi birşey fark etmez.Çünkü bu modlar oyunun beta sızdırma sürümü içindi.şimdiki versiyonlarda denendiğinde bütün sd dosyasını tekrar indiriyor.
Yenilesem dahi birşey fark etmez.Çünkü bu modlar oyunun beta sızdırma sürümü içindi.şimdiki versiyonlarda denendiğinde bütün sd dosyasını tekrar indiriyor.